ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Tο νέο μοντέλο της Dacia ονομάζεται Dokker που προέρχεται από την σύνθεση των λέξεων «dock» και «worker», δηλαδή «λιμενεργάτης».

Tο νέο μοντέλο της Dacia ονομάζεται Dokker που προέρχεται από την σύνθεση των λέξεων «dock» και «worker», δηλαδή «λιμενεργάτης».

Περισσότερα στοιχεία για το Dacia Dokker

(29/6/2012)

Η Dacia παρουσίασε περισσότερα στοιχεία σχετικά με το Dokker, που παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου. Πρόκειται για ένα νέο πρακτικό μοντέλο, το οποίο βασίζεται επάνω στο Renault Kangoo

Μια ακόμη παραλλαγή του δημοφιλούς Kangoo, αυτή την φορά με το λογότυπο της θυγατρικής εταιρείας της Renault, Dacia, παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Καζαμπλάνκα, δεδομένου ότι το εν λόγω μοντέλο θα παράγεται στην γραμμή παραγωγής της εταιρείας στην Ταγγέρη (Μαρόκο).
Το νέο μοντέλο της Dacia ονομάζεται Dokker που προέρχεται από την σύνθεση των λέξεων «dock» και «worker», δηλαδή «λιμενεργάτης».
Συγκεκριμένα, οι διαστάσεις του είναι 4,36μ. μήκος, 1,75μ. πλάτος και 1,81μ. ύψος, ενώ ο εσωτερικός χώρος αποσκευών αγγίζει τα 3.300 λίτρα. Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα που θα εφοδιάζεται το Dacia Dokker είναι:
-dCi 75 με 75 ίππους και 180 Nm ροπή
-dCi 90 με 90 ίππους και 200 Nm ροπή
-1,6 MPI 85 με 82 ίππους και 134 Nm ροπή
-1,2 TCE 115 με 115 ίππους και 190 Nm ροπή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr