Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Opel διατηρεί σταθερά την πρωτιά στην αγορά επιβατικών αυτοκινήτων, ενώ αναμένεται να ενισχύσει τη θέση της με την έλευση του νέου Adam.

Η Opel διατηρεί σταθερά την πρωτιά στην αγορά επιβατικών αυτοκινήτων, ενώ αναμένεται να ενισχύσει τη θέση της με την έλευση του νέου Adam.

Η Opel πρώτη σε πωλήσεις στην Ελλάδα

(8/8/2012)

Σύμφωνα με τα στοιχεία του συνδέσμου εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων, η Opel παραμένει πρώτη σε πωλήσεις για το πρώτο επτάμηνο του έτους, με μερίδιο 12% επί του συνόλου της αγοράς.

Σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, το μερίδιο αγοράς της Opel έχει αυξηθεί κατά 7% (+0,8 ποσοστιαίες μονάδες), διατηρώντας έτσι σταθερά την εταιρία στην κορυφή του πίνακα πωλήσεων. Αυτό χάρη στη στοχευμένη γκάμα της, που δείχνει να εκτιμά το αγοραστικό κοινό. Τον πρώτο λόγο έχει το Corsa, που είναι με διαφορά το νούμερο ένα αυτοκίνητο σε πωλήσεις, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Στην κορυφή της κατηγορίας του βρίσκεται και το Astra, με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα μικρομεσαία, ενώ υπολογίσιμες είναι και οι πωλήσεις του Insignia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Λεωνίδας Μισαλάκης , Marketing Manager της GMH, δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε βελτιώσει σημαντικά τη θέση μας στην αγορά. Η πιστότητα πελατών της  Opel στην Ελλάδα είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη. Η αντίληψή τους για τη Μάρκα βελτιώνεται συνεχώς χάρη στα νέα μοντέλα Opel, τη σχεδίαση, ποιότητα και αξιοπιστία τους. Σε εποχές οικονομικής κρίσης, οι ισχυρές μάρκες και οι μακροπρόθεσμες στρατηγικές είναι αυτές που ανταμείβονται».

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO