Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η πρόσφατη ίδρυση ενός κέντρου ανταλλακτικών ενισχύει τη θέση της εταιρίας στη Ρώσικη αγορά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρόσφατη ίδρυση ενός κέντρου ανταλλακτικών ενισχύει τη θέση της εταιρίας στη Ρώσικη αγορά.

H DAF στη Ρωσία

(9/8/2012)

Από τον προηγούμενο Μάιο η DAF ξεκίνησε τις πωλήσεις της στη Ρώσικη αγορά. Σήμερα, με 3.000 πωλήσεις και ένα δίκτυο 13 αντιπροσώπων, θεωρεί ότι έχει κάνει μία καλή αρχή.

Με την έντονη ανάπτυξη της Ρώσικης αγοράς φορτηγών μεγαλώνει γενικότερα το ενδιαφέρον στην Ανατολική Ευρώπη. Οι υπολογισμοί κάνουν λόγο για μία αγορά βαρέων οχημάτων της τάξης των 36.000 μονάδων ετησίως, σε σχέση με τις 26.000 του 2011. «Με περισσότερες από 1.600 παραδώσεις φορτηγών, η DAF πέτυχε ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 6,9%, το 2011» αναφέρει ο Arie Hendrikx επί κεφαλής της DAF στη Ρωσία. Συμπληρώνει λέγοντας: «Αυτή τη χρονιά στοχεύουμε στο 10% που αντιστοιχεί περίπου σε 2.700 οχήματα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Για να ενισχύσει τη θέση της η εταιρία, δημιούργησε ένα κέντρο διανομής ανταλλακτικών, PACCAR, έξω από τη Μόσχα. Η άμεση διάθεση ανταλλακτικών, σε συνδυασμό με τους μικρούς χρόνους παράδοσης νέων οχημάτων παίζει σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη της φίρμας. Πέρα από το XF105 Space Cab, μάλιστα, το οποίο έχει γίνει γνωστό για τη χαμηλή κατανάλωση, την άνεση που προσφέρει στον οδηγό, την αξιοπιστία και την απόδοση, η εταιρία μελετά το ενδεχόμενο να εισάγει στη Ρώσικη αγορά και τις σειρές DAF LF και CF.

Toyota
Leasing