Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα εύσημα στον Fernando Alonso, από τον μεγάλο Michael Schumacher.

Τα εύσημα στον Fernando Alonso, από τον μεγάλο Michael Schumacher.

Schumi: «Καλύτερος όλων ο Alonso»

(29/8/2012)

O Michael Schumacher υπέδειξε τον Fernando Alonso ως τον πιο ανταγωνιστικό πιλότο -αυτή τη στιγμή- στη Formula 1, εκτιμώντας παράλληλα ότι ο Ισπανός είναι και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Για τον θρύλο της F1, που εξακολουθεί να δίνει τις μάχες του με τη Mercedes GP, η υπέροχή του Alonso εστιάζεται στην πολύ σκληρή δουλειά του. Ακόμη, ο Schumi δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Sebastian Vettel, τονίζοντας πως οι ήττες δημιουργούν καλούς πρωταθλητές. «Ο Alonso είναι ο πιο δυνατός πιλότος, έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Υπάρχουν μερικές φάσεις, στις οποίες όλα πάνε πολύ καλά, αλλά για αυτό έχει δουλέψει», ήταν τα λόγια του επτά φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Sebastian Vettel. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


«Ο Sebastian είναι ένας σπουδαίος τύπος. Για να γίνεις ένας καλός πρωταθλητή, πρέπει να χάσεις κιόλας. Ξέρω πως σε κανέναν πιλότο δεν αρέσει να χάνει - και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση- αλλά αυτό είναι μέρος της εξέλιξης. Μόνο όταν μάθεις να χάνεις μπορείς να καταλάβεις την αξία της νίκης. Η ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της και από αυτά πρέπει να μάθεις».

Mercedes
Skoda