Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σημαντικά βελτιωμένη ήταν η εικόνα της νέας γενιάς του Isuzu D-Max στα crash-tests του EuroNCAP όπου απέσπασε βαθμολογία 4 αστεριών.

Σημαντικά βελτιωμένη ήταν η εικόνα της νέας γενιάς του Isuzu D-Max στα crash-tests του EuroNCAP όπου απέσπασε βαθμολογία 4 αστεριών.

Με 4 αστέρια το νέο D-Max

(30/8/2012)

Σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με τον προκάτοχο του και μια από τις καλύτερες της κατηγορίας του, ήταν η επίδοση του νέου Isuzu D-Max στα crash-tests του EuroNCAP όπου επιβραβεύτηκε με 4 αστέρια.

Μέσα στο 2008, η προηγούμενη

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

γενιά του Isuzu D-Max είχε βαθμολογηθεί με 2 αστέρια στις δοκιμέςελεγχόμενης πρόσκρουσης του EuroNCAP. Ωστόσοη νέα γενιά του δυναμικού ελαφρού ημιφορτηγού εμφάνισε ένα εντελώς διαφορετικό…πρόσωπο και στα –νέου τύπου- crashtests του EuroNCAP απέσπασεβαθμολογία 4 αστεριών με την προστασία των ενήλικων επιβατών να ανέρχεται στο83%. Παράλληλα η προστασία των παιδιών στο εσωτερικό του οχήματος ανήλθε στο67% ενώ και η προστασία των πεζών σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ανήλθε στο51% και ήταν σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με τα πεπραγμένα του προηγούμενου D-Max. Στηνπερίπτωση μάλιστα που το ποσοστό αυτό ήταν στο όριο του 60%, το νέο Isuzu D-Max θαήταν σε θέση να αποσπάσει βαθμολογία 5 αστεριών.

Το όχημα που χρησιμοποιήθηκεστις δοκιμές ελεγχόμενης πρόσκρουσης του EuroNCAP, ήταν ένα D-Max Crew Cab με απόβαρο 1.960 κιλών με εξοπλισμό που περιλάμβανεμεταξύ άλλων στοιχεία όπως ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιοριστήφορτίου για τον οδηγό και τον συνοδηγό, δύο μετωπικούς αερόσακους, πλευρικούςαερόσακους καθώς και αερόσακους οροφής (τύπου κουρτίνας), Electronic Stability Controlκαι σύστημα υπενθύμισης χρήσης της ζώνηςασφαλείας.

Αναλυτικότερα, στηνανακοίνωση του EuroNCAP για τα αποτελέσματα τουνέου Isuzu D-Max, αναφέρονται τα εξής:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Mercedes
Autotriti.gr