Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο εντυπωσιακό αυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας, αναμένεται μελλοντικά να αντικαταστήσει την GranTurismo coupe.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο εντυπωσιακό αυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας, αναμένεται μελλοντικά να αντικαταστήσει την GranTurismo coupe.

Νέο διθέσιο sportscar από τη Maserati

(4/9/2012)

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, στο τέλος του μήνα, αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός νέου διθέσιου sportscar από τη Maserati, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνή ειδικού Τύπου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το νέο εντυπωσιακό αυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας, αναμένεται μελλοντικά να αντικαταστήσει την GranTurismo coupe, με απώτερο σκοπό να ανταγωνιστεί την Porsche 911, αλλά και τη Ferrari 458. Νωρίτερα, τον Ιούνιο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Harald Wester, περιέγραψε το νέο μοντέλο σαν την αντίστοιχη Alfa Romeo 4C, της Maserati.
Λόγω της εκτεταμένης χρήσης ανθρακονήματος, στο αμάξωμα, το βάρος του αυτοκινήτου δεν θα ξεπερνά τα 1.200 κιλά, ενώ κάτω από το καπό δεν θα βρίσκεται ο V8 των 4,7 λίτρων της GranTurismo, αλλά ένας νέος V6 twin-turbo by Ferrari, που θα εφοδιάζει και την Alfa Romeo 4C. Η συνολική απόδοση αναμένεται να φτάνει τους 442 ίππους και θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα, σε μόλις δευτερόλεπτα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στο Παρίσι, αλλά σε κάθε περίπτωση η έναρξη παραγωγής του νέου μοντέλου, προσδιορίζεται σε βάθος διετίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY