Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρωτότυπο σχεδιαστικά, το Honda Concept S κατάφερε να κερδίσει την κριτική επιτροπή του θεσμού Automotive Brand Contest.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρωτότυπο σχεδιαστικά, το Honda Concept S κατάφερε να κερδίσει την κριτική επιτροπή του θεσμού Automotive Brand Contest.

Διάκριση για το Honda Concept S

(11/9/2012)

Την πρώτη θέση στο διεθνή διαγωνισμό Automotive Brand Contest, που διοργανώνεται από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού, κατέκτησε το Honda Concept S, που παρουσιάστηκε λίγους μήνες πριν, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Η διάκριση για το Concept S είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο διαγωνισμό του 2012 υπήρχαν περισσότερες από 350 υποψηφιότητες, με προϊόντα από το χώρο του αυτοκινήτου. Το πρωτότυπο όχημα της Honda κέρδισε την πρώτη θέση χάρη στην έξυπνη σχεδιαστική του φόρμα, η οποία ενσωματώνεται με αρμονία στο αστικό περιβάλλον. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο μοντέλο, που αρχικά θα πωλείται στην Κίνα. Το γράμμα “S” σημαίνει "Κομψό", "Έξυπνο" και "Έκπληξη". 
Υιοθετώντας ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, Concept S προσφέρει ταυτόχρονα απολαυστική οδήγηση αλλά και εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις. Η μαζική παραγωγή το μοντέλο που θα βασίζεται στο S Concept έχει προγραμματιστεί αρχικά για την κινεζική αγορά μέσω της εταιρείας Dongfeng Honda Automobile Co, το 2013, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του και στις υπόλοιπες αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS