Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Διονύση Τσακνή και πολλούς ακόμη καταξιωμένους  καλλιτέχνες πραγματοποιείται στις 13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Διονύση Τσακνή και πολλούς ακόμη καταξιωμένους καλλιτέχνες πραγματοποιείται στις 13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα

(11/9/2012)

Ο Σύλλογος Πρόληψης & Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, παρουσιάζει μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο «ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ».

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του παραρτήματος του Συλλόγου στη Βόρεια Ελλάδα (με έδρα τη Θεσσαλονίκη).

Συμμετέχουν:
Διονύσης Τσακνής – Κασσιανή Λειψάκη, Domenica, ¶γγελος Μουρβάτης & Ψυχή, Γιώργος Οικονόμου & GO Band

Ο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ», ιδρύθηκε το 1998 από άτομα ευαισθητοποιημένα στα τροχαία ατυχήματα. Ο σκοπός και οι στόχοι του Συλλόγου, είναι να ενημερώσουν τους μαθητές, τους γονείς μα και το ευρύ κοινό την σωστή κυκλοφοριακή αγωγή και την χρησιμότητα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). Ο απώτερος σκοπός είναι να μάθουν τα παιδιά να συμπεριφέρονται, σαν ενηλικιωθούν, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό τους και στον συνάνθρωπο τους, είτε σαν οδηγοί, είτε σαν πεζοί.

Ο Σύλλογος παρέχει σε οικογένειες, όπου υπάρχουν θύματα από τροχαία ατυχήματα, ψυχολογική υποστήριξη με παιδοψυχολόγους (οι οποίοι στηρίζουν τα θύματα και τις οικογένειές τους), νομική υποστήριξη, φυσιοθεραπευτική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αναλώσιμα είδη.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€, ενώ προπωλούνται εισιτήρια στην τιμή των 8€ στα γραφεία του Συλλόγου (Εγνατία 67, 2ος όροφος) και στο Δημαρχείο του Δήμου Συκεών. Η είσοδος για παιδιά έως 8 ετών είναι δωρεάν.
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012, Ανοικτό Θέατρο Δήμου Συκεών Θεσσαλονίκης

περισσότερα στο www.aboutthessaloniki.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY