Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Sandero θα αποτελέσει το ισχυρό χαρτί της Dacia στην κατηγορία των πεντάθυρων hatchback.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Sandero θα αποτελέσει το ισχυρό χαρτί της Dacia στην κατηγορία των πεντάθυρων hatchback.

H Dacia στο Παρίσι

(18/9/2012)

Με όχι ένα αλλά δύο νέα μοντέλα, τα καινούρια Logan και Sandero, η Dacia ετοιμάζεται να… κατέβει στην έκθεση του Παρισιού, διεκδικώντας το μερίδιο δημοσιότητας που της αξίζει.

Πάνε ήδη οκτώ χρόνια από τότε που η Renault εξαγόρασε τη Dacia για να την προσθέσει στο δυναμικό της, καλύπτοντας ένα συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς. Το πρώτο μοντέλο της νέας εποχής ήταν ένα μικρό σεντάν, το Logan, το οποίο πλέον ήρθε η ώρα να περάσει στη δεύτερη γενιά του. Μέχρι στιγμής η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες γύρω από αυτό, κυκλοφόρησαν όμως φωτογραφίες, αδιάψευστοι μάρτυρες ότι το νέο Logan δείχνει πιο όμορφο και δυναμικό, σε σχέση με το απερχόμενο. Αντίστοιχα και το εσωτερικό του είναι σαφώς αναβαθμισμένο, τόσο αισθητικά, όσο και τεχνολογικά. Χαρακτηριστική λεπτομέρεια η προσθήκη μίας έγχρωμης οθόνης αρκετά μεγάλων διαστάσεων στο κέντρο του ταμπλό, από την οποία ο οδηγός θα μπορεί να χειρίζεται το ηχοσύστημα και άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Πέρα από το Logan, εξίσου σημαντική είναι και η έλευση του καινούριου Sandero. Ακολουθώντας τη λογική της πρώτης γενιάς, το νέο μοντέλο βασίζεται σε μία ελαφρά μικρότερη εκδοχή του πατώματος που χρησιμοποιεί το Logan. Τα δύο μοντέλα θα μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη και σύνολα με το Sandero να διαφοροποιείται ως προς το πιο αναβαθμισμένο εσωτερικό. Αργότερα, δε, θα ακολουθήσει και η έκδοση Sandero Stepway, με ένα πιο off road look, ενισχύσεις στους προφυλακτήρες, ράγες οροφής και μία υπερυψωμένη ανάρτηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN