Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυξημένα κατά 20% τα πρόστιμα της Τροχαίας για παραβίαση σηματοδοτών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και χρήση κινητού τηλεφώνου.

Αυξημένα κατά 20% τα πρόστιμα της Τροχαίας για παραβίαση σηματοδοτών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και χρήση κινητού τηλεφώνου.

Τροχαία: Αύξηση των προστίμων το 2012

(21/9/2012)

Bροχή πέφτουν τα πρόστιμα της Τροχαίας στους οδηγούς το πρώτο οκτάμηνο του 2012, με τις κλήσεις για σοβαρές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αυξημένα κατά 20% τα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

πρόστιμα της Τροχαίας για παραβίασησηματοδοτών, οδήγηση υπό την επήρειααλκοόλ και χρήση κινητού τηλεφώνου.Αιτίες, η αύξηση των αστυνομικών στουςδρόμους και η μείωση των οχημάτων πουκυκλοφορούν

Αν και ο κόσμοςδυσκολεύεται να ανταποκριθεί στιςοικονομικές υποχρεώσεις του, χιλιάδεςάνθρωποι εξακολουθούν να αψηφούν τατσουχτερά πρόστιμα που προβλέπει οΚώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και ναοδηγούν εκτός ορίων ρισκάροντας ναπιαστούν στα δίχτυα της Τροχαίας. Σύμφωναμε τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας,αύξηση σε σχέση με πέρυσι παρουσιάζεικαι ο αριθμός των κλήσεων που κόπηκανγια επικίνδυνους ελιγμούς και παραβίασητου δακτυλίου.

Ο διευθυντής της ΤροχαίαςΑττικής, ταξίαρχος Δημήτρης Παπαναγιώτου,μιλώντας στην εφημερίδα Έθνος, αποδίδειτην αύξηση του αριθμού των παραβάσεωναφενός στους περισσότερους ελέγχουςτης Τροχαίας (25% αύξηση σε σχέση με το2011), αφετέρου στη μείωση της κυκλοφορίαςοχημάτων που οφείλεται στην οικονομικήκρίση. Η μείωση του αριθμού των οχημάτωνσημαίνει ότι γίνονται περισσότερεςπαραβάσεις αφού, για παράδειγμα, ο οδηγόςαισθάνεται πιο άνετα να περάσει μεκόκκινο ή να αγνοήσει τα σήματα τηςΤροχαίας.

Όταν έχεις κολλήσειστο μποτιλιάρισμα δεν μπορείς να κάνειςπαράβαση». Η οικονομική στενότητατης πλειονότητας των πολιτών αποτυπώνεταικαι στις κλήσεις που κόπηκαν γιαανασφάλιστα οχήματα ή οχήματα που δενπέρασαν από τεχνικό έλεγχο. «Γιαανασφάλιστα οχήματα κόπηκαν 19.266 κλήσεις,ενώ άλλες 10.754 κλήσεις κόπηκαν σε οδηγούςπου δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

Mercedes
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY