Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Είναι αδύνατο για τον Alonso να κερδίσει τον τίτλο, χωρίς να τερματίσει πρώτος σε έναν από τους 6 εναπομείναντες αγώνες.

Είναι αδύνατο για τον Alonso να κερδίσει τον τίτλο, χωρίς να τερματίσει πρώτος σε έναν από τους 6 εναπομείναντες αγώνες.

Alonso: Η F2012 χρειάζεται νέες αναβαθμίσεις…

(25/9/2012)

O Fernando Alonso μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης των οδηγών στην F1, αλλά για να κερδίσει τον τίτλο θα πρέπει το μονοθέσιό του να αναβαθμιστεί.

Ο Fernando Alonso τερμάτισε 3ος στον αγώνα της Σιγκαπούρης, ωστόσο για να σφραγίσει τον τίτλο της F1 του 2012 θα πρέπει να κερδίσει σίγουρα σε έναν από τους επόμενους 6 αγώνες που απομένουν. Η διαφορά των 29 βαθμών που έχει τώρα από τον δεύτερο (Sebastian Vettel) είναι μικρή και δε θα μπορεί να προσπαθεί να κρατηθεί μέσα στην τριάδα χωρίς να υπάρχει και η κατάλληλη βοήθεια από την ομάδα του. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αν δεν αναβαθμιστεί το μονοθέσιό του θα είναι πολύ δύσκολο για τον Ισπανό να κρατήσει αυτή τη μικρή διαφορά.
Από την άλλη, ο Stefano Domenicali έδωσε εντολή να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά οι μηχανικοί της Ferrari, ώστε να προσφέρουν στον Alonso ένα δυνατό μονοθέσιο που θα του χαρίσει νίκες.
Όσον αφορά στο θέμα του Felipe Massa, έχουν προς το παρόν «παγώσει» το θέμα και η απόφαση θα παρθεί μετά από πολύ σκέψη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL