Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Alonso: Θα είναι αρκετά δύσκολοι οι υπόλοιποι 4 αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει αρκετή θετική ενέργεια.

Alonso: Θα είναι αρκετά δύσκολοι οι υπόλοιποι 4 αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει αρκετή θετική ενέργεια.

Οι αναβαθμίσεις είναι το «κλειδί» της επιτυχίας

(15/10/2012)

Ο Fernando Alonso έχασε την πρωτοπορία του πρωταθλήματος από το Sebastian Vettel στον αγώνα της Κορέας, ωστόσο ο Ισπανός φαίνεται πολύ αισιόδοξος για τους υπόλοιπους 4 αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Fernando Alonso τερμάτισε 3ος στο κορεάτικο GP την Κυριακή, χάνοντας την κορυφή της κατάταξης των οδηγών του πρωταθλήματος, ενώ βρίσκεται πλέον 6 βαθμούς πίσω από το Sebastian Vettel. O Γερμανός κατάφερε –με το σερί νικών του- να περάσει τον Ισπανό στη βαθμολογία, ωστόσο πιστεύει ότι η Ferrari δεν έχει πει τις… 4 «τελευταίες» λέξεις, μία για κάθε αγώνα που απομένει ως το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Fernando Alonso ανέφερε πως η ομάδα του δεν είχε πραγματοποιήσει καμία νέα αναβάθμιση στους τελευταίους 6-7 αγώνες και απλά προσπαθούσαν μέχρι τώρα -με ότι διαθέτουν- να κρατηθούν μέσα στους πρώτους. Όσον αφορά στους επόμενους αγώνες, υπάρχει περίπτωση η «κόκκινη ομάδα» να διαθέτει κάποιες νέες αναβαθμίσεις στην Ινδία, αλλά ο Ισπανός πιστεύει πως οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν –και πάλι- περισσότερες αναβαθμίσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr