Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επιστρέφει στη Citroen o Sordo;

Επιστρέφει στη Citroen o Sordo;

Sordo και Ostberg για τη Citroen

2.136 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2012)

Η απόφαση του Sebastien Loeb να αποχωρήσει από το προσκήνιο του WRC, υποχρεώνει τη Citroen να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, που θα είναι ένας εκ των Dani Sordo και Mads Ostberg.

O Loeb έχει ήδη ανακοινώσει την ουσιαστική αποχώρησή του από το WRC, καθώς θα τρέξει σε επιλεγμένους αγώνες, το 2013. Η Citroen αναζητά τον αντικαταστάτη του ή για να ακριβολογούμε τον team mate του Mikko Hirvonen και φαίνεται ότι θα τον βρει στο πρόσωπο, είτε του παλιού γνώριμου Dani Sordo, είτε του Νορβηγού Mads Ostberg.
O Sordo έφυγε to 2010 από τη γαλλική ομάδα, για να ενταχθεί στο εγχείρημα της MINI: "Πραγματικά είμαι σε συζητήσεις με τη Citroen, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω την επόμενη σεζόν". Από την πλευρά του, ο Ostberg πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν, τερματίζοντας στην 4η θέση της τελικής κατάταξης. "Νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να τρέξουμε για μια καλή ομάδα", δήλωσε ο Νορβηγός.
Σε κάθε περίπτωση, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Citroen, Yves Matton, o δεύτερος οδηγός της ομάδας, θα είναι ένας εκ των Sordo-Ostberg και θα τον μάθουμε, λίαν συντόμως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT