Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τον Sordo.

Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τον Sordo.

WRC: Επέστρεψε στη Citroen o Sordo!

1.931 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2012)

Τελικά, ο παλιός είναι αλλιώς! H Citroen βρισκόταν ανάμεσα στον Dani Sordo και τον Mads Ostberg, για τη θέση που άφησε ο Sebastien Loeb, καταλήγοντας στη δοκιμασμένη λύση του Ισπανού.

Η γαλλική ομάδα επιβεβαίωσε, επίσημα, την επιστροφή -έπειτα από δύο χρόνια- του Ισπανού οδηγού, που θα αντικαταστήσει τον Sebastien Loeb και που θα ηγηθεί της προσπάθειάς της να διατηρήσει τα σκήπτρα, μαζί φυσικά με τον Mikko Hirvonen. O Sordo ήταν μέλος της Citroen για τέσσερα χρόνια, από το 2006 έως και το 2010, όταν εντάχθηκε στην Prodrive WRC Team για να οδηγήσει το MINI John Cooper Works WRC.
Με τη Citroen έλαβε μέρος σε 80 αγώνες, ενώ με τη MINI, μόλις σε 13, τερματίζοντας τρεις φορές στο podium. Ο επικεφαλής της Citroen, Yves Matton, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Sordo κέρδισε τη θέση από τον Ostberg. "O Dani βρισκόταν ψηλά στη λίστα μας και οι εμφανίσεις του στο ισπανικό Rally, επιβεβαίωσαν ότι παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το προφίλ του ταιριάζει με αυτό του Mikko Hirvonen και επιπλέον είναι πολύ σημαντικό για την παρουσία της Citroen στη Νότια Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, η παρουσία ενός Λατίνου οδηγού στο WRC".
Από την πλευρά του ο Sordo τόνισε ότι: "προφανώς και είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου και την ευκαιρία που μου δίνεται να κερδίσω για πρώτη φορά στο WRC. Ανυπομονώ να δω τους παλιούς συνεργάτες και φίλους και να οδηγήσω το DS3 WRC". 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO