Τιμές με Leasing
Εκδόσεις ντίζελ λίγο υψηλότερου κυβισμού έχουν μεγαλύτερο όφελος απόσυρσης προσφέροντας όλα τα άλλα θετικά ενός πετρελαιοκινητήρα.

Εκδόσεις ντίζελ λίγο υψηλότερου κυβισμού έχουν μεγαλύτερο όφελος απόσυρσης προσφέροντας όλα τα άλλα θετικά ενός πετρελαιοκινητήρα.

Λίγες ακόμη μέρες για να προλάβετε την απόσυρση. Μετά τι γίνεται;

9.711 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2012)

Με τα χαράτσια να πέφτουν βροχή, το μόνο μέτρο ανακούφισης της αγοράς, η δυνατότητα απόκτησης φτηνότερου αυτοκινήτου αποσύροντας ένα παλιό, τελειώνει και αυτή. Θα προλάβετε να την εκμεταλλευτείτε;

Το μέτρο της απόσυρσης τελειώνει στις 20 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε αν θέλει κανείς να το χρησιμοποιήσει πρέπει να προλάβει να αποσύρει το παλιό του (πρώτη άδεια μέχρι 31/12/1998) ή να το έχει κάνει ήδη και τώρα να εξαργυρώσει το χαρτί που κρατάει στα χέρια του. Τα λεφτά που κερδίζει δεν είναι λίγα. Η γκρίνια του «δε μου λείπει το 500άρικο» μπορεί να είναι βάσιμη σε κάποιες περιπτώσεις, όμως στις περισσότερες το όφελος είναι σημαντικά μεγαλύτερο, ενώ ειδικά στο μήνα που διανύουμε το πράγμα είναι πιο ενδιαφέρον.
Πρώτον τελειώνει ο χρόνος οπότε ότι «νούμερα» θέλουν να κάνουν οι εταιρείες τώρα κυνηγάνε με προσφορές να τα πετύχουν. Και έτσι το «πεντακοσάρικο» πολλαπλασιάζεται και το όφελος φτάνει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Μπορεί οι βενζινοκίνητες εκδόσεις να μην έχουν αρκετά κυβικά για να κερδίσουν από τη μεγαλύτερη κλίματα του οφέλους της απόσυρσης, αυτό όμως σημαίνει πως οι εκδόσεις ντίζελ γίνονται πολύ προσιτές.
Γιατί αντί για 1,2 ή 1,4 τούρμπο βενζίνης πας σε 1,6 ντίζελ αυξάνοντας το όφελος της απόσυρσης από τα 960 ευρώ στα 1.430. Και κερδίζεις όλα τα οφέλη του ντίζελ, περιλαμβανομένης και της χαμηλότερης κατανάλωσης. Εξάλλου και το ευεργετικό του όλου μέτρου είναι ότι δίνει την ευκαιρία να αντικαταστήσει κανείς ένα παλιό αυτοκίνητο που καίει πολύ με ένα καινούργιο που δεν καίει το ίδιο. Αν το κράτος πετύχει μείωση στην εισαγωγή καυσίμων, ακόμη καλύτερα. 
Οι επόμενες μέρες μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου που λήγει το μέτρο θα είναι γεμάτες προσφορές από μοντέλα που ευνοούνται περισσότερο, μοντέλα που είναι σε προσφορά λόγω τέλους του έτους και μοντέλα που θα κερδίσουν από τα μειωμένα τεκμήρια του 2013. Επιπλέον μπόνους τα μικρότερα ή μηδενικά τέλη του καινούργιου αυτοκινήτου σε σχέση με αυτά που θα πλήρωνε κανείς για το παλιό του. Ένα σωρό οφέλη που στην εκπνοή του μέτρου συνδυάζονται στη δυνατότητα απόκτησης νέου αυτοκινήτου στην ελάχιστη δυνατή τιμή.
Εσείς όμως θα το εκμεταλλευτείτε; Το κάνατε ήδη; Χωρίς την απόσυρση με ποια ευκαιρία θα πετύχετε αντίστοιχες τιμές; Τι λέτε λοιπόν για την απόσυρση; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

E-TRASIT COURIER
LINGLONG PAGOSMIOS PAIKTHS