Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Peugeot Partner Electric αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο δεύτερο 3μηνο του 2013.

Το νέο Peugeot Partner Electric αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο δεύτερο 3μηνο του 2013.

Από το καλοκαίρι το Partner Electric

1.846 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2013)

Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 αναμένεται να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του Peugeot Partner Electric στις διάφορες αγορές της ΕΕ σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Στην 91η Διεθνή

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών που διοργανώνεται από 11- 20 Ιανουαρίου 2013,η Peugeot αναμένεταινα παρουσιάσει επίσημα την έκδοση παραγωγής του νέου –αμιγώς ηλεκτροκίνητου- Partner.

Σύμφωνα με τα όσα έχειανακοινώσει η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, το Partner Electric αναμένεται ναλανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντοςέτους και θα είναι διαθέσιμο και στις δύο εκδοχές αμαξώματος (μήκος 4,38μ. και4,63μ.) που προσφέρονται και οι συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου.

Όπως και οι συμβατικέςεκδόσεις του Partner, έχει και το Electric θα προσφέρεται με χώρο φόρτωσης συνολικού όγκου 3,3 ή3,7 κ.μ. που με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού μπορεί να αυξηθείστα 3,7 ή 4,1 κ.μ. αντίστοιχα.

Το μήκος του χώρου φόρτωσηςανέρχεται στα 1,8μ. ή 2,05μ. (3,0μ. ή 3,25μ. με την αναδίπλωση του καθίσματος)ενώ θα μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 695 κιλών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Mercedes
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY