Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μία από τις αλλαγές, στις οποίες εναποθέτει τις ελπίδες της η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία, είναι η κοινοπραξία που υπέγραψε με τη γαλλική PSA.

Μία από τις αλλαγές, στις οποίες εναποθέτει τις ελπίδες της η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία, είναι η κοινοπραξία που υπέγραψε με τη γαλλική PSA.

GM: Αλλαγή πλεύσης

2.110 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2013)

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ευρώπη είναι ο... αδύναμος κρίκος, στην οικονομική αλυσίδα της General Motors, η οποία ωστόσο ευελπιστεί, σε βάθος 5ετίας, να αντιστρέψει την κατάσταση.

Χαμηλότερα των προσδοκιών ήταν τα κέρδη της General Motors το 4o τρίμηνο του 2012, καθώς διευρύνθηκαν οι απώλειες της εταιρείας στην Ευρώπη.
Τους φθινοπωρινούς μήνες η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία κατέγραψε ζημίες 699 εκατ. δολ. από τις δραστηριότητές του στην Ευρώπη, ενώ για το σύνολο του 2012 οι ζημίες φθάνουν τα 1,8 δισ. δολάρια, ποσό σχεδόν διπλάσιο του περσινού (747 εκατ. δολάρια).
Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα καθαρά κέρδη για το σύνολο του 2012, έφτασαν τα 4,9 δισ. δολ., έναντι κερδών-ρεκόρ 7,6 δισ. δολ. το 2011. "Αναμένουμε μια περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης στην ευρωπαϊκή βιομηχανία, για το 2013", τόνισε ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της GM, Dan Ammann, συμπληρώνοντας όμως: "Νιώθουμε πολύ καλά για τον τρόπο που ελέγχουμε την κατάσταση και για τον τρόπο που κινούμαστε στην αγορά. Προχωράμε σε ουσιαστικές αλλαγές".
Μία από τις αλλαγές, στις οποίες εναποθέτει τις ελπίδες της η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία, είναι η κοινοπραξία που υπέγραψε με τη γαλλική PSA (Peugeot-Citroen) για την εξέλιξη και την παραγωγή νέων μοντέλων, βασισμένων σε επίσης νέες πλατφόρμες. Τα πρώτα μοντέλα αυτής της κοινοπραξίας αναμένεται να βγουν στην παραγωγή το αργότερο έως το 2016, ενώ μέσα στα πλάνα της συμφωνίας, φημολογείται ότι βρίσκεται και η εξέλιξη ενός βενζινοκινητήρα υψηλής απόδοσης και χαμηλής μέσης κατανάλωσης, καθώς και περιορισμένων ρύπων CO2. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL