Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Tα αυτοκίνητα Mitsubishi και Honda που θα αγοραστούν από τις 15 Απριλίου 2013, καθώς κι όσα έχουν αγοραστεί με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας μετά τις 15 Απριλίου 2010 λαμβάνουν επέκταση της εγγύησής τ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tα αυτοκίνητα Mitsubishi και Honda που θα αγοραστούν από τις 15 Απριλίου 2013, καθώς κι όσα έχουν αγοραστεί με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας μετά τις 15 Απριλίου 2010 λαμβάνουν επέκταση της εγγύησής τους κατά δύο χρόνια.

Honda και Mitsubishi με 5 χρόνια εγγύηση

4.801 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2013)

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Mitsubishi και Honda στην Ελλάδα Αφοί Σαρακάκη ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την εγγύηση των αυτοκινήτων για δύο επιπλέον χρόνια, ανεβάζοντάς την συνολικά σε πέντε χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα τα αυτοκίνητα Mitsubishi και Honda που θα αγοραστούν από τις 15 Απριλίου 2013, καθώς κι όσα έχουν αγοραστεί με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας μετά τις 15 Απριλίου 2010 λαμβάνουν επέκταση της εγγύησής τους, μετά τη λήξη της εργοστασιακής (στα 3 χρόνια), άλλα 2 χρόνια μέσω του Δικτύου των Επισήμων Εμπόρων/ Συνεργείων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν παροχή του προγράμματος είναι η συντήρηση του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής, ακολουθώντας το πρόγραμμα Πανευρωπαϊκής συντήρησης, ανεξάρτητα από το αν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη ή όχι.
Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα καλύπτει για πέντε χρόνια: Τα μηχανικά μέρη, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου μέχρι του μέγιστου ορίου των 150.000 χλμ. (οποιοδήποτε από τα δύο έρθει πρώτο).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν παροχή του προγράμματος είναι η συντήρηση του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν παροχή του προγράμματος είναι η συντήρηση του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL