Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Mitsubishi Fuso Canter συμπλήρωσε 50 έτη ιδιαίτερα επιτυχημένης εμπορικής πορείας με περισσότερες από 3,7εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Mitsubishi Fuso Canter συμπλήρωσε 50 έτη ιδιαίτερα επιτυχημένης εμπορικής πορείας με περισσότερες από 3,7εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Ιωβηλαίον έτος» το 2013 για το Canter

3.638 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2013)

Έτος – ορόσημο στην ιστορία του Mitsubishi Fuso Canter είναι το 2013 καθώς πλέον το ελαφρύ ιαπωνικό φορτηγό συμπληρώνει 50 έτη εμπορικής πορείας με περισσότερες από 3,7 εκ. πωλήσεις.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

έτος 2013 για το Mitsubishi Fuso Canter καθώς, μέσα στον Μάρτιοσυμπληρώθηκαν πέντε δεκαετίες από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του, τομακρινό 1963, στην αγορά της Ιαπωνίας.

Μετά από πενήντα χρόνιαλοιπόν και την παρουσίαση οκτώ διαδοχικών γενιών του, το ελαφρύ φορτηγό της Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation,θυγατρικής της Daimler AG, έχει να επιδείξει περισσότερες από 3,7εκ. πωλήσειςοχημάτων.

Στην παρούσα φάση, το Fuso Canter είναι διαθέσιμο σε περισσότερεςαπό 150 χώρες παγκοσμίως ενώ από το 1980 παράγεται στην γραμμή του Tramagal (Πορτογαλία) για την κάλυψη των αναγκών της ΕΕ.

Παράλληλα, από το 2012, το Fuso Canter διατίθεται και σε υβριδικέςεκδόσεις (με σύστημα ηλεκτροκινητήρα- πετρελαιοκινητήρα) σε αρκετές από τιςαγορές των χωρών-μελών της ΕΕ, οι οποίες προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση έως καικατά 23% σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο

Toyota
Citroen