Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η VW αναφέρει ότι αυτά τα δοκιμαστικά μοντέλα θα λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις.

150 υπάλληλοι της VW τεστάρουν το ID.3

1.930 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2020)

150 ηλεκτρικά ID.3 έδωσε σε ισάριθμους εργαζομένους της η Volkswagen, προκειμένου τα μοντέλα να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες!


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά με αυτή την κίνηση η γερμανική φίρμα θα επιδιώξει να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τη χρήση και την οδηγική συμπεριφορά του ηλεκτρικού hatchback το οποί βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι που έλαβαν τα αυτοκίνητα επιλέχθηκαν με κλήρωση, καθώς το ενδιαφέρον για την οδήγηση του αυτοκινήτου συγκέντρωσε πολλά περισσότερα αιτήματα.
 
Η VW αναφέρει ότι αυτά τα δοκιμαστικά μοντέλα θα λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, έτσι ώστε πριν ξεκινήσει η παράδοση του ID.3 προς τους πελάτες στις αρχές Σεπτεμβρίου η μάρκα να έχει προχωρήσει στην άντληση όσο περισσοτέρων συμπερασμάτων γίνεται για την βελτιστοποίηση του οχήματος.
 
Να σημειώσουμε πως η Volkswagen έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα βιβλία παραγγελιών για το ID.3 θα ανοίξουν στα μέσα Ιουλίου για το ευρύ κοινό. Σε πελάτες που έχουν ήδη κάνει προπαραγγελία για το περιορισμένο μοντέλο First Edition θα έχουν δύο επιλογές: είτε να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους στις αρχές Σεπτεμβρίου με ορισμένες δυνατότητες του λογισμικού απενεργοποιημένες, είτε να επιλέξουν μεταγενέστερη ημερομηνία παράδοσης το τέταρτο τρίμηνο του έτους όταν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού θα είναι διαθέσιμες προς χρήση.
 
Η VW έχει εντοπίσει κάποια ζητήματα λογισμικού κατά την ανάπτυξη του ID.3, αλλά η εταιρεία υπόσχεται ότι όλα θα τακτοποιηθούν μέχρι το τέλος του έτους. Κλείνοντας να πούμε πως το VW ID.3 θα προσφερθεί με τρία μεγέθη μπαταριών. Μια 45 kWh με αυτονομία 330 χλμ., μία 58 kWh με 420 χλμ και μια 77 kWh με κορυφαία αυτονομία 550 χλμ.

Mercedes
20YEARS BEST SELLERS