Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ετήσια παραγωγή 20.000 οχημάτων, είναι ο στόχος της Porsche για το Mission E
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ετήσια παραγωγή 20.000 οχημάτων, είναι ο στόχος της Porsche για το Mission E

20.000 ηλεκτρικές Porsche

2.426 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2016)

Η είσοδος της Porsche στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται ιδιαίτερα δυναμική, καθώς η παραγωγή του πρώτου μοντέλου, αναμένεται να φθάσει τα 20.000 «κομμάτια».

Η Porsche έχει ανακοινώσει και επίσημα την πρόθεσή της να στραφεί στην ηλεκτροκίνηση, με την αρχή να γίνεται με το Mission E, το οποίο και αποτελεί το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της φίρμας.

Το πρώτο Mission E έχει ήδη παρουσιαστεί στο Frankfurt Motor Show

Το πρώτο Mission E έχει ήδη παρουσιαστεί στο Frankfurt Motor Show

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο στόχος της μάλιστα είναι η παραγωγή του να φθάσει εξ αρχής τα 20.000 οχήματα το χρόνο και να «χτυπήσει» άμεσα στην αγορά το Model S της Tesla και στο πλαίσιο αυτό, πρόκειται να επενδύσει και ένα κεφάλαιο της τάξης των 700 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της μονάδας παραγωγής της στην ηλεκτροκίνηση. 
Το συγκεκριμένο εργοστάσιο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας, στην περιοχή της Στουτγάρδης και υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσει πάνω από 1.400 θέσεις εργασίας.
 
Το πρώτο Mission E πάντως, παρουσιάστηκε ήδη στο Frankfurt Motor Show και εντυπωσίασε με τη φουτουριστική του εμφάνιση. Διαθέτει χαμηλό ύψος και curvy σχήμα, αλλά και τέσσερα ατομικά καθίσματα.

Καλύπτει δε τα 200 χιλιόμετρα σε λιγότερα από 12 δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας δύο ηλεκτροκινητήρες, παρόμοιους με αυτούς που υπάρχουν στις υβριδικές 919. Η Porsche μάλιστα, υποστηρίζει ότι το νέο 100% ηλεκτρικό της σεντάν, μπορεί να καλύψει 500 χλμ με μία μόνο φόρτιση, ενώ οι μπαταρίες της μπορούν να φορτιστούν σε μόλις 15 λεπτά για να πραγματοποιήσουν επιπλέον 400 χλμ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr