Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο νέο Auto Τρίτη αξιολογούμε τα 3 χρόνια που πέρασαν από την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο νέο Auto Τρίτη αξιολογούμε τα 3 χρόνια που πέρασαν από την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο νέο Auto Τρίτη: 3 χρόνια Diesel

3.635 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2014)

Στο νέο Auto Τρίτη αξιολογούμε τα 3 χρόνια που πέρασαν από την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δοκιμάζουμε πρώτοι την νέα Skoda Octavia G-TEC με φυσικό αέριο, που «καίει» μόνο 3,1 ευρώ/100 χλμ.

Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε το πώς έχει διαμορφωθεί η αγορά τα τρία αυτά χρόνια που έχει απελευθερωθεί η πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και όλες τις νέες τάσεις που έχει φέρει η άρση της απαγόρευσης.Παρουσιάζουμε όμως και τα νέα πετρελαιοκίνητα μοντέλα που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους, σε συνδυασμό με την οικονομία πετρελαίου που προσφέρουν, αλλά και λόγω της τεχνολογίας που φέρουν πάνω τους.Δοκιμάζουμε την νέα Skoda Octavia G-TEC, η οποία κινείται με φυσικό αέριο, παρέχοντας στον οδηγό της αυτονομία μεγαλύτερη των 1.300 χλμ! Επιπλέον δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Ford Tourneo Courier, εξοπλισμένο με τον 1,6 TDCi κινητήρα με τους 95 ίππους.Παρουσιάζουμε το νέο Toyota Mirai, το πρώτο υδρογονοκίνητο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας το οποίο είναι έτοιμο για τον δρόμο, με την απόδοση του ηλεκτροκινητήρα να αγγίζει τους 154 ίππους και την αυτονομία του να ανέρχεται στα 500 χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr