Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρώτη εικόνα του πρωτότυπου ΝS-X.

Πρώτη εικόνα του πρωτότυπου ΝS-X.

To μοντέλο παραγωγής στο ντεμπούτο του.

30 χρόνια ΝSX

1.856 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2019)

Δείτε το video που έφτιαξε η Honda για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από το ντεμπούτο του NSX.

Τα τριάντα χρόνια από το ντεμπούτο του πρώτου Acura NSX το 1989 γιορτάζει η Honda στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο μέσω ενός πανέμορφου βίντεο και μια σειρά από φωτογραφίες από τα πρώτα επίσημα σκίτσα του μοντέλου μέχρι την τελική εκδήλωση παρουσίασης του σπορ μοντέλου.

Ο Jon Ikeda δήλωσε: «Πριν το NSX, όλοι πίστευαν ότι για να έχει ένα αυτοκίνητο υψηλές επιδόσεις πρέπει να θυσιαστεί η άνεση και ο πρακτικός του χαρακτήρας. Το NSX άλλαξε τα δεδομένα και ανέβασε τον πήχη για κάθε άλλη εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων».
Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του πρώτου NSX διαδραμάτισε ο θρύλος της Formula 1 Ayrton Senna όταν οδήγησε το πρωτότυπο ΝS-X τον Φεβρουάριο του 1989 και τόνισε στους μηχανικούς της Honda ότι του φαίνεται λίγο «εύθραυστο». Αυτό ώθησε την μάρκα να βελτιώσει σημαντικά την ακαμψία του μοντέλου και μετά από μια σειρά δοκιμών στο Nurburgring, το πλαίσιο του έγινε 50% πιο άκαμπτο.

Το όνομα NSX σημαίνει «New Sports eXperimental» επιλέχθηκε από την Honda Αμερικής, αφού ήδη η μάρκα είχε λάβει θετικές κριτικές τόσο για το όνομα όσο και την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Δείτε το video.
 

Hyundai
CUSTOM VS MAXUS