ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπεται μια αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της επερχόμενης E-Class.

32 μοντέλα έως το 2022 από τη Mercedes

3.742 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2020)

Επίθεση νέων μοντέλων αναμένεται να εξαπολύσει η Mercedes, η οποία σχεδιάζει έως το τέλος του 2022 να έχει λανσάρει περισσότερα από 30 αυτοκίνητα!


Την είδηση αυτή αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο πως μεταξύ των αυτοκινήτων, τα οποία θα φτάσουν τον αριθμό 32, θα περιλαμβάνονται οι αντικαταστάτες των C-Class, S-Class και SL.
 
Πέραν αυτών μία σειρά από νέα μοντέλα επιδόσεων AMG βρίσκονται επίσης υπό ανάπτυξη. Δύο από αυτά τα μοντέλα θα είναι η ναυαρχίδα GT 4-Door Coupe που θα είναι εξοπλισμένη με προηγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης και ισχύ μεγαλύτερη των 800 ίππων, αλλά και το επικεντρωμένο στην πίστα μοντέλο GT Black Series. Μπορεί να έχει αργήσει αλλά ένα από 32 μοντέλα θα είναι το πολυαναμενόμενο υπεραυτοκίνητο One, το οποίο συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης προκειμένου να ολοκληρωθεί το μοντέλο παραγωγής.
 
 Σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε και την αναβαθμισμένη γκάμα της smart μέσω των νέων Fortwo και Forfour που θα κυκλοφορήσουν στις αγορές μέχρι τα μέσα του έτους. Παράλληλα λέγεται πως η συνεργασία της Mercedes και της Geely στην smart θα έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή ενός  ηλεκτρικό SUV που θα δημιουργηθεί στην Κίνα αλλά θα πωληθεί και στην Ευρώπη.
 
¶λλα βασικά νέα μοντέλα της Mercedes για το εγγύς μέλλον περιλαμβάνουν πέντε ηλεκτρικά που θα φτάσουν υπό την ονομασία «EQ». Αυτά θα είναι τα EQA και EQS, EQB, EQE και EQG. Συνεχίζοντας τον μαραθώνιο των μοντέλων, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, η Mercedes σχεδιάζει να προσφέρει 20 plug-in υβριδικά μοντέλα. Αυτά θα κυμανθούν από την A250e έως και την S560e που θα αποτελέσει μέρος της γκάμας της ολοκαίνουργιας S-Class.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τα αυτοκίνητα που θα παρουσιάσει, η Mercedes σε συνεργασία με την Geely λέγεται πως θα ξεκινήσει την κατασκευή τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων και κιβώτια ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη που θα εξοπλίζουν μελλοντικά μοντέλα, όπως οι διάδοχοι των Α-Class, B-Class, CLA, CLA Shooting Brake, GLA και GLB.    

Mercedes
NISSAN