Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εικόνα από το εσωτερικό του μουσείου.

Εικόνα από το εσωτερικό του μουσείου.

4.000 τετραγωνικά Ferrari

2.029 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2017)

Αν είχατε στο μυαλό σας να κάνετε μια επίσκεψη στην «έδρα» της Ferrari στο Μαρανέλο και να παρακολουθήσετε από κοντά τα εκθέματα του μουσείου, πλέον έχετε ένα λόγο παραπάνω για να πραγματοποιήσετε αυτό το ταξίδι.

Συγκεκριμένα η αυτοκινητοβιομηχανία πρόσθεσε στον ήδη υπάρχοντα χώρο, πάνω από 600 τετραγωνικά μέτρα, φτάνοντας τον συνολικά στα 4087 τετραγωνικά, τα οποία στεγάζουν ένα μέρος της ιστορίας της φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η νέα πτέρυγα συνδέεται με μια συνεχή γυάλινη πρόσοψη και ενισχύεται από ένα νέο χώρο χωρητικότητας 250 ατόμων, ένα νέο χώρο αναψυχής και μια ανακαινισμένη μπουτίκ, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει αναμνηστικά.
Στο νέο χώρο θα μπορέσει κανείς να δει την ιστορία και την εξέλιξη των αυτοκινήτων της Σκουντερία, μέσω ενός πολύ μεγάλου αρχείου, αλλά και παλαιότερα αγωνιστικά μονοθέσια, τα οποία εκτίνονται από το 500 F2 του Alberto Ascari μέχρι το F2004 του Michael Schumacher.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η εγκατάσταση είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες κάθε μέρα ενώ  πέρυσι φιλοξένησε περίπου 344.000 επισκέπτες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY