ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Λιτό και χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Λιτό και χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

560 AMG από το παρελθόν

2.459 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2016)

Ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα της Mercedes-Benz και θρύλος της εποχής του, η 560 AMG, εντοπίσθηκε στον Καναδά και διατίθεται προς πώληση.

Η Μercedes Benz 560 AMG, ένα πραγματικά σπάνιο αυτοκίνητο, είναι αναμφισβήτητα ένα μοντέλο κόσμημα, που δημιουργήθηκε την εποχή που η AMG ήταν ακόμη ανεξάρτητη εταιρεία.

Στο αμάξωμα δεν έχει δοθεί έμφαση, αλλά το λογότυπο της AMG γεννάει υποψίες.

Στο αμάξωμα δεν έχει δοθεί έμφαση, αλλά το λογότυπο της AMG γεννάει υποψίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η 560 AMG, είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη και αν κρίνουμε από τα μόλις 33.000 χιλιόμετρα που έχει διανύσει, θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι και μια ευκαιρία για κάποιον, να αγοράσει το αυτοκίνητο των παιδικών του ονείρων.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο θρυλικός, χειροποίητος M117/9 V8 κινητήρας, χωρητικότητας 6.0 λίτρων και απόδοσης 400 αλόγων, εκ του οποίου η ισχύς, μεταδίδεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, τεσσάρων σχέσεων.
Το πλαίσιο είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ατσάλι και συνδυάζεται με μια ιδιαίτερη μπλε απόχρωση.
Στο εσωτερικό διαθέτει πλήρως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα της Recaro, τιμόνι της AMG και πολλά σημεία επενδυμένα με ξύλο, καθώς το κύριο χαρακτηριστικό της καμπίνας είναι η πολυτέλεια.
Τέλος, η Mercedes 560 βρίσκεται στο Καναδά και αναμένει τον υποψήφιο ιδιοκτήτη της, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 211.000 $ ( 152.000 ευρώ ).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI