Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ferrari LaFerrari και Fiat Multipla σε έναν «φονικό» συνδυασμό.

BMW i8 και Dodge Charger.

Bugatti Chiron και VW Beetle.

Pagani Huayra και Chevy Camaro.

Ford GT σε συνδυασμό με το Ford Raptor.

Το Nissan GT-R με λίγο από Nissan Juke.

Lamborghini Aventador μαζί με Lamborghini Tractor.

7 φαντασιόπληκτα σχέδια

2.477 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2017)

Στο φως ήρθαν σχέδια αυτοκινήτων πιο παράξενα και από αυτόν εδώ τον συνδυασμό μιας LaFerrari με ένα Fiat Μultipla. Τσέκαρε τώρα τα υπόλοιπα!

Σχέδια αυτοκινήτων σαν και αυτά που πρόκειται να δεις εδώ θα σου προκαλέσουν διάφορα συναισθήματα, όπως αποτροπιασμό και έκπληξη γιατί πραγματικά η πλειοψηφία τους δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Ο σχεδιαστής προσπαθεί να συνδυάσει δύο μοντέλα σε ένα λαμβάνοντας αφορμή από διάφορα κοινά στοιχεία όπως, αν οι εταιρείες που τα παράγουν βρίσκονται στον ίδιο όμιλο, αν είναι από την ίδια χώρα και άλλους τέτοιους  παράγοντες.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αποσαφηνίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προχωρήσει κάποια η εταιρεία στην κατασκευή κάποιου μοντέλου που θα έχει ως βάση κάποια από αυτές τις εικόνες για τους λόγους που θα δείτε και μόνοι σας.
 
Ο μπαξές έχει από όλα. Η αρχή γίνεται με τον συνδυασμό μιας LaFerrari με ενός Fiat Μultipla δημιουργώντας το… LaMultipla. Στη συνέχεια, υπάρχει το αποτέλεσμα της σύμπραξης μιας BMW i8 με ένα Dodge Charger, της Bugatti Chiron με ένα VW Beetle και μιας Pagani Huayra με μια Camaro.

Και τέλος, υπάρχουν ακόμα πιο extreme επιλογές, με την δημιουργία ενός Νissan GT-R με επιρροές από το Juke, ενός Ford GT με off–road δυνατότητες και μιας Lamborghini για το… χωράφι.
 

Toyota
PEUGEOT