Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
87χρονος Ισπανός αγόρασε ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

87χρονος Ισπανός αγόρασε ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E!

2.309 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2021)

Το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο απέκτησε ο 87χρονος, Pedro Garcia, ο οποίος μάλιστα επέλεξε μία Ford Mustang Mach-E!

Άφησε την βενζίνη για τα ηλεκτρικά στα 87

Μετά από μια ζωή βενζινοκίνητων οχημάτων, ο 87χρονος Pedro Garcia απέδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά να στραφεί κάποιος σε νέες τεχνολογίες και έτσι προχώρησε στην αγορά μίας αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πήρε μία Ford Mustang Mach-E

Ο Pedro Garcia σε όλα τα χρόνια της ζωής του μέχρι και σήμερα είχε στην κατοχή του πολλά αυτοκίνητα Ford, με αποτέλεσμα να έχει αναπτύξει μία πιο στενή σχέση με τους ανθρώπους της αντιπροσωπείας στην περιοχή του, στην πόλη Αλικάντε της Ισπανίας. Έτσι από τις επιλογές που είχε για ηλεκτρικό αυτοκίνητο προτίμησε την Mustang Mach-E την οποία και αγόρασε.

«Το φορτίζω σπίτι και δεν χρειάζομαι στάσεις σε βενζινάδικα»

Μάλιστα, ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι η μετάβαση σε ένα ηλεκτρικό όχημα για έναν άνθρωπο της ηλικίας του θα ήταν κάτι δύσκολο, ο Miguel Estrela, πωλητής της Ford επισημαίνει πως ο ηλικιωμένος κύριος δεν δυσκολεύτηκε. Παράλληλα ο Pedro Garcia τονίζει στις δηλώσεις του ότι τοποθετήθηκε ένα wallbox στο σπίτι του και από κει μπορεί εύκολα να φορτίζει το αυτοκίνητο. Επιπρόσθετα υπογραμμίζει πως του αρέσει αυτή η διαδικασία γιατί δεν χρειάζεται να επισκέπτεται τα βενζινάδικα, ενώ με την αυτονομία της Mustang Mach-E είναι καλυμμένος για τα χιλιόμετρα που πραγματοποιεί και δεν απαιτούνται στάσεις ούτε για φόρτιση. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr