Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με αγωνία περιμένει ο Ισπανός τον αγώνα της Μαλαισίας

Με αγωνία περιμένει ο Ισπανός τον αγώνα της Μαλαισίας

Δύσκολη χρονιά για τη Renault;

(1/4/2009)

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Fernando Alonso, το ερχόμενο Grand Prix της Μαλαισίας θα δείξει αν προμηνύεται μια δύσκολη χρονιά για την Renault. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός στον αγώνα της Αυστραλίας κατέλαβε την έκτη θέση.

«Στο σιρκουί (της Αυστραλίας) είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα.» δήλωσε σε συνέντευξη του σε ισπανική εφημερίδα. «Πρέπει να επιδείξουμε μεγαλύτερη υπομονή. Στη Μαλαισία αν δεν βρισκόμαστε στο Q3 (δοκιμαστικά) σημαίνει ότι προφανώς δεν είμαστε τόσο γρήγοροι και θα έχουμε μία δύσκολη χρονιά μπροστά μας.» πρόσθεσε ο 27χρονος πιλότος. «Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί (στο GP Μαλαισίας) αλλά παρ όλα αυτά θα μας δώσει μία καλύτερη εικόνα για το που βρισκόμαστε.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ακόμα δήλωσε ότι θέλει να βρίσκεται στις πέντε πρώτες θέσεις των δοκιμαστικών. Στο Grand Prix της Αυστραλίας κατείχε την δωδέκατη θέση.

«Είναι ένα πολύ απαιτητικό σιρκουί, όπως αυτό της Σαγκάης, όπου θα δούμε ποιος πραγματικά είναι γρήγορος και αν έχουμε ένα καλό μονοθέσιο.»
Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO