ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επιθετικότερη η εμφάνιση της Mercedes S-Class με το AMG sports package.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επιθετικότερη η εμφάνιση της Mercedes S-Class με το AMG sports package.

¶γρια πολυτέλεια

(16/4/2009)

Οι πολυτελείς ναυαρχίδες του γερμανικού οίκου, S-Class και CL-Class, γίνονται άγριες και επιθετικές, αφού δέχθηκαν τη φροντίδα του επίσημου βελτιωτικού οίκου της AMG. Ενέσεις «αδρεναλίνης» δεν έγιναν στα κινητήρια σύνολα, αλλά οι όποιες επεμβάσεις περιορίζονται στο αισθητικό μέρος.

Κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να τις αποκτήσουν. Ακόμα και στις κορυφαίες τους εκδόσεις και όχι απλά στις βασικές. Για αυτούς, λοιπόν, ο γερμανικός οίκος προσφέρει το κάτι παραπάνω. Αν δηλαδή θεωρούν την εμφάνιση της S-Class και της CL-Class «συνηθισμένη», τότε μπορούν να επιλέξουν το AMG sports package χάρη στο οποίο η μεταμόρφωση των μοντέλων είναι ολοκληρωτική.

Περιορισμένες οι επεμβάσεις στο εσωτερικό, περιορίζονται στο τιμόνι και τις επενδύσεις στις πόρτες.

Περιορισμένες οι επεμβάσεις στο εσωτερικό, περιορίζονται στο τιμόνι και τις επενδύσεις στις πόρτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το πακέτο περιλαμβάνει επανασχεδιασμένη εμπρόσθια μάσκα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, μπροστινά και πλαϊνά σπόιλερ που χαρίζουν επιπλέον δυναμισμό, 19άρες πεντάκτινες ζάντες ελαφρού κράματος (προαιρετικά και 20άρες ζάντες), επανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα και χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης.
Εκτός όμως από την εξωτερική εμφάνιση, μικρές επεμβάσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό των μοντέλων, οι οποίες επικεντρώνονται στο τιμόνι, τα πλαϊνά των θυρών, τις βελούδινες επενδύσεις και τα αλουμινένια διάτρητα πεντάλ. Βελτιωμένο τέλος είναι και το σύστημα πέδησης με μεγαλύτερους διάτρητους αεριζόμενους δίσκους και δαγκάνες σε ασημί απόχρωση.
FORD
VW