Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ιδανική για περιπολίες κρίνεται η Jaguar XF Diesel S.

Ιδανική για περιπολίες κρίνεται η Jaguar XF Diesel S.

Συλλήψεις με Jaguar XF

(28/5/2009)

Οι αστυνομικοί στη Μεγάλη Βρετανία πρέπει να αισθάνονται πολύ... "τυχεροί", αφού ο στόλος των περιπολικών τους θα εξοπλιστεί με την Jaguar XF. Με ιπποδύναμη 275 άλογα, 0-100 σε 6,4 δευτερόλεπτα και τελική τα 250 χ.α.ω. οι «παράνομοι» θα δυσκολευτούν να αποδράσουν.

Μια ειδική έκδοση της XF Diesel S ετοίμασε η Jaguar Μεγάλης Βρετανίας για την αντίστοιχη τροχαία εθνικών οδών. Το μοντέλο επιλέχθηκε όχι μόνο εξαιτίας των πολύ καλών επιδόσεών του, αλλά επίσης χάρη στην χαμηλή του κατανάλωση σε καύσιμο. Χαρακτηριστικά ο Geoff Cousins, υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της Jaguar UK ανέφερε ότι «οι αστυνομικές δυνάμεις χρειάζονται οχήματα που είναι value for money, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα έχουν την απαραίτητη δύναμη για να κυνηγήσουν ένα όχημα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Συγκεκριμένα, η Jaguar XF Diesel S αποδίδει 275 ίππους στις 4.000 σ.α.λ., έχει μέση κατανάλωση 6,8 l/100km, ενώ οι εκπομπές CO2 ανέρχονται στα 179 g/km. Γρήγορη λοιπόν και παράλληλα οικονομική.
Τέλος, αλλαγές στα μηχανικά μέρη του οχήματος δεν έχουν γίνει, αφού η οδική της συμπεριφορά κρίθηκε ότι καλύπτει τις απαιτούμενες ανάγκες, αντίθετα δηλαδή με την εμφάνιση, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Αυτές περιλαμβάνουν αυτοκόλλητα στα πλαϊνά, φώτα στην οροφή και ασύρματο με τον οποίο οι αστυνομικοί θα επικοινωνούν με τα κεντρικά και λαμβάνουν εντολές.
Toyota
NISSAN