Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στον έλεγχο της Fiat θα περάσει και η Viper

Στον έλεγχο της Fiat θα περάσει και η Viper

Στη Fiat και η Viper!

(15/6/2009)

Ο ιταλικός κολοσσός φαίνεται ότι θα έχει τον τελικό έλεγχο και για την Viper. Η Fiat θα είναι τελικά αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον του αμερικάνικου υπεραυτοκινήτου που βρίσκεται 17 χρόνια στην αγορά και έως σήμερα έχει πουλήσει περί τις 25.000 μονάδες.

Είναι γνωστό ότι η Chrysler προσπαθεί να πουλήσει την Viper από πέρσι το καλοκαίρι. Οι μεγαλύτερες προσφορές είχαν γίνει αρκετά πριν από την κρίση που ξέσπασε στο στρατόπεδο της Chrysler, και είχαν φτάσει έως και τα 35.000.000 $. Η εταιρεία όμως τότε αρνούνταν να προχωρήσει σε πώληση της Viper επιθυμώντας «κάτι καλύτερο»!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από την ώρα όμως που η Chrysler πέρασε στη δύσκολη φάση της χρεοκοπίας, που τελικά οδήγησε στη «συνεργασία» της με τη Fiat, η Viper δεν μπορούσε να αποσπάσει ούτε καν προσφορές που να φτάνουν τα 10.000.000 $. Πιο συγκεκριμένα η Chrysler είχε αφήσει να διαρρεύσει προς τα έξω ότι η υψηλότερη προσφορά που είχε ήταν αυτή της Devon Motorworks της τάξης των 5.500.000 $, η οποία δεν αφορούσε καν την συνέχιση του ονόματος Viper αλλά τη χρησιμοποίηση της πλατφόρμας του για την εξέλιξη δικού της αυτοκινήτου!
Μετά λοιπόν από 17χρονη πορεία (το πρώτο μοντέλο παρουσιάστηκε το 1992), η Viper θα περάσει σε ιταλικά χέρια. Η Fiat θα έχει τον πλήρη έλεγχο για την αμερικάνικη «οχιά», τόσο για τη γραμμή παραγωγής όσο και για την εκμετάλλευση του ονόματος, ενώ θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον της (αν δηλαδή θα την πουλήσει ή θα την κλείσει). Καλό θα είναι πάντως να θυμόμαστε ότι σε επίπεδο αυτοκινήτων παραγωγής, η Viper αποτελεί αντίπαλο δέος για τη Ferrari!
FORD
EPEKTASI EGGYHSHS