Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Honda CR-Z concept του 2007 θα διατεθεί και ως υβριδικό στις αρχές του 2010.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Honda CR-Z concept του 2007 θα διατεθεί και ως υβριδικό στις αρχές του 2010.

Υβριδικά Honda CR-Z και Jazz

(14/7/2009)

Μετά τα Civic Hybrid και Insight, η Honda εμπλουτίζει τη γκάμα των υβριδικών οχημάτων της με δύο ακόμη μοντέλα, τα Honda CR-Z και Jazz. Αυτά συνδυάζουν τις καλές επιδόσεις με τη χαμηλή κατανάλωση και θα φέρουν την υπάρχουσα τεχνολογία της φίρμας ΙΜΑ (Integrated Motor Assist).

Την πληροφορία την είχαμε δημοσιεύσει στο autotriti.gr ήδη από το μήνα Μάιο, τώρα όμως ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση δια στόματος του νέου CEO της Honda, Takanobu Ito. Από τις αρχές του νέου έτους, το Honda CR-Z Hybrid θα διατίθεται στην ιαπωνική αγορά, ενώ αμέσως μετά αναμένεται να έρθει και στην Ευρώπη.

Την υβριδική τεχνολογία της Honda (IMA)θα δανειστεί και το Jazz.

Την υβριδική τεχνολογία της Honda (IMA)θα δανειστεί και το Jazz.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το CR-Z, το επιθετικό κουπέ που η σχεδίασή του έχει εμπνευστεί από το CRX θα φέρει την τεχνολογία IMA της ιαπωνικής φίρμας, την οποία γνωρίζουμε ήδη από το Civic Hybrid και Insight. Τεχνικά στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί, φημολογείται όμως ότι η συνδυαστική ιπποδύναμή του θα ανέρχεται στους 140 ίππους.
Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ανακοινωθέν, η Honda θα εφοδιάζει με την ίδια υβριδική τεχνολογία και το μικρό πόλης, το Honda Jazz, το οποίο φέρει το όνομα Fit στην ιαπωνική αγορά.
FORD
5 PRAGMATA LINGLONG