ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Renault Twingo Dolce Vita
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Renault Twingo Dolce Vita

Renault Twingo Dolce Vita

(11/9/2009)

Η συγκεκριμένη έκδοση του γαλλικού μίνι έχει πρωταρχικό στόχο, όπως υπονοεί και το όνομά της, να κάνει τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη πιο ευχάριστες. Το Renault Twingo Dolce Vita φέρει στιλιστικές πινελιές που το καθιστούν ακόμη πιο νεανικό και αρεστό στο γυναικείο φύλο.

Μια νέα, ξεχωριστή έκδοση ανακοίνωσε η Renault για το μικρό της μοντέλο. Το Twingo Dolce Vita δεν φέρει μηχανικές τροποποιήσεις σε σύγκριση με το «κανονικό», έχει όμως δεχθεί μικρές αισθητικές αλλαγές με στόχο να γίνει ακόμη πιο φρέσκο και γοητευτικό στο νεανικό κοινό (όχι μόνο τις γυναίκες).

Σκοπός της συγκεκριμένης έκδοσης είναι να προσελκύσει κυρίως το γυναικείο κοινό.

Σκοπός της συγκεκριμένης έκδοσης είναι να προσελκύσει κυρίως το γυναικείο κοινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πρώτα από όλα ξεχωρίζουν οι χρυσαφένιες πουά βούλες στις άκρες του εμπρός προφυλακτήρα, στις χειρολαβές των θυρών και τη μεσαία κολόνα. Επιπλέον, ξεχωριστές στη σχεδίαση είναι οι ζάντες ελαφρού κράματος (μαύρες με μια λεπτή χρυσή γραμμή ως περίγραμμα), ενώ στο εσωτερικό οι επεμβάσεις περιορίζονται στο ηχοσύστημα το οποίο μπορεί να δεχθεί ipod και να συνδεθεί με εξωτερικό Bluetooth.
Τέλος, αλλαγές από πλευράς κινητήριων συνόλων δεν υπάρχουν. Το Renault Twingo Dolce Vita θα εφοδιάζεται με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης 75 ίππων.
HUYNDAI
VW