Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda στην κορυφή των υβριδικών

Η Honda στην κορυφή των υβριδικών

(20/1/2010)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα υβριδικά μοντέλα της Honda βρέθηκαν στην κορυφή των πωλήσεων υβριδικών αυτοκινήτων της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, αφού μέσα στο 2009 ταξινομήθηκαν 800 υβριδικά Honda, νούμερο που αντιστοιχεί στο 14% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

O Διευθυντής του κλάδου των Επιβατικών της Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κ. Ανδρέας Θανόπουλος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε: «η πορεία των υβριδικών αυτοκινήτων της Honda δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην επικοινωνία με στόχο τη διάδοση και εξάπλωση της υβριδικής τεχνολογίας στη χώρα μας. Η προσπάθεια αυτή απέφερε άμεσα καρπούς με όφελος τόσο για την εταιρεία μας όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτή τη στιγμή η υβριδική τεχνολογία της Honda αποτελεί την πιο προσιτή λύση για ένα καθαρότερο περιβάλλον, αλλά και για την εξοικονόμηση χρημάτων στους οδηγούς, χάρη στη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η εταιρεία μας για τη διάδοση της υβριδικής τεχνολογίας θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια παρουσιάζοντας νέα υβριδικά μοντέλα, τα οποία θα καλύπτουν περισσότερες καταναλωτικές ανάγκες. Τέτοια μοντέλα θα είναι το υβριδικό Jazz το 2011 και το σπορ κουπέ CRZ, στις αρχές του καλοκαιριού του 2010».

Η επιτυχία της Honda στην αγορά των υβριδικών αυτοκινήτων στηρίζεται στη μακρόχρονη εξέλιξη της υβριδικής τεχνολογίας, που ξεπερνά τα 20 χρόνια. Αυτή τη στιγμή η οικογένεια των υβριδικών αυτοκινήτων της Honda διαθέτει δύο μοντέλα, το Insight και το Civic Hybrid.
Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY