Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
<font color=red>Νέο</font color> L200 Single Cab <font color=red>2WD</font color> από15.990€

Νέο L200 Single Cab 2WD από15.990€

(15/3/2010)

Μία νέα έκδοση Single Cab 2WD ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια του Mitsubishi L200. Πιο συγκεκριμένα, το L200, που συνδυάζει τον καθαρόαιμο χαρακτήρα ενός Pick-Up, με την εμφάνιση, την άνεση και ασφάλεια ενός επιβατικού, προσφέρεται τώρα στην έκδοση 2.5 Single Cub και με 2WD.

Ως γνήσιο όχημα διπλής χρήσης, το L200 Single Cab 2WD έχει σαφέστατα άκρως επαγγελματικό χαρακτήρα και ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις στους τομείς της χρηστικότητας, της ευελιξίας, της συντήρησης και της αντοχής. Το L200 Single Cab 2WD αποτελεί ιδανική λύση για μεταφορές στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, αφού το πρόγραμμα μετάδοσης κίνησης στους πίσω τροχούς προσφέρει μία εξαιρετικά αθόρυβη και ομαλή λειτουργία σε συνθήκες δρόμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η απόδοση του κινητήρα έχει τροποποιηθεί ώστε να αποδίδει 128 ίππους στις 4000 σ.α.λ. , ενώ η ροπή του ανέρχεται στα 240 Nm και αποδίδεται γραμμικά από τις 1.500 έως τις 3.500 σ.α.λ.

Παράλληλα οι επιβάτες του L200 απολαμβάνουν τις ανέσεις και την ασφάλεια του ιδιαίτερα μοντέρνου και ευρύχωρου εσωτερικού του ιαπωνικού μοντέλου.

Το L200 Single Cab διαθέτει μεγάλο χώρο φόρτωσης, ο οποίος κατασκευάζεται από γαλβανισμένο ατσάλι (διπλή στρώση), δυνατότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου ενός τόνου, πρόσθετη προστασία με ειδικό κάλυμμα και όλα αυτά σε συνδυασμό με την πιο μικρή ακτίνα στροφής στην κατηγορία, μόλις 5,9 μέτρα.
Παράλληλα η πίσω πόρτα μπορεί να χαμηλώσει κατά 180 μοίρες διευκολύνοντας την πρόσβαση με περονοφόρο ανυψωτή κατά τη μεταφορά βαρέων και δύσκολων στο χειρισμό φορτίων, ενώ να σημειωθεί πως για τη μεταφορά φορτίων μεγάλου μήκους, η πίσω πόρτα αφαιρείται εντελώς.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αποκτήσει το απόλυτο «επαγγελματικό εργαλείο» άψογης αισθητικής και αντοχής, για εργασίες και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, με κόστος που ξεκινά από τα 15.990€.
Mercedes
OPEL