Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην   κρiση... μόνο Mitsubishi
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην κρiση... μόνο Mitsubishi

(8/7/2010)

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές της Mitsubishi και αποκτήστε το εκπληκτικό Outlander σε μοναδικές τιμές. Μάλιστα για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, σύμφωνα με τα νέα προωθητικά προγράμματα της εταιρείας, το όφελος μπορεί να φθάσει και τα 6.200 ευρώ.

  • Σχεδιασμένο για να ξεσηκώνει, να ενθουσιάζει και να συναρπάζει, το Outlander της Mitsubishi αποτελεί το απόλυτο SUV.
    Το γεροδεμένο αμάξωμα, τα μυώδη φτερά και οι έντονες γραμμές του Outlander επαναπροσδιορίζουν τις δυνατότητες της σχεδίασης των SUV. Στο σύνολό του κρίνεται δυναμικό, εκφράζοντας έντονα το προφίλ της εταιρείας. Στο εμπρός τμήμα, το έμβλημα της Mitsubishi, σε συνάρτηση με τους αεραγωγούς δεξιά και αριστερά του, σχηματίζει το όρος Φούτζι, ενώ από´κει και ύστερα, οι έντονες ακμές και τα τόξα των φτερών, αλλά και η σχεδίαση στο πίσω μέρος, προσδίδουν έντονη δυναμική. Η χρήση λαμπτήρων LED στα πίσω φωτιστικά σώματα υποδηλώνει με τη σειρά της τη σύγχρονη αισθητική του αυτοκινήτου και χαρίζει στο Outlander μια πολύ χαρακτηριστική πίσω όψη. Η σιλουέτα του αυτοκινήτου είναι ξεχωριστή-επιβλητική, ενώ κάθε χαρακτηριστικό της δίνει την εντύπωση διαρκούς κίνησης.
    Ο εσωτερικός διάκοσμος του Outlander είναι σύγχρονος και εργονομικός, με το διαχωρισμό του ταμπλό σε δύο επίπεδα και τις επενδύσεις στο χρώμα του αλουμινίου να προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Η ποιότητα των υλικών και της συναρμογής είναι αντάξια του ονόματος της Mitsubishi, ενώ από πλευράς εργονομίας, τα πάντα βρίσκονται στη σωστή θέση, με αποτέλεσμα η προσοχή του οδηγού από το δρόμο να αποσπάται όσο το δυνατόν λιγότερο.
    Οι προσφερόμενοι χώροι του Outlander είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι, ενώ η δεύτερη σειρά καθισμάτων περιλαμβάνει διαιρούμενα καθίσματα 60/40 που αναδιπλώνονται εύκολα πιέζοντας ένα από τα κουμπιά απασφάλισης που βρίσκονται στα πλαϊνά τμήματα του χώρου αποσκευών. Παράλληλα, ικανοποιώντας τις ανάγκες για πρακτικότητα, ευρυχωρία και άνεση, η έξυπνη τρίτη σειρά καθισμάτων με λειτουργία "Hide & Seat", προσφέρει δύο επιπλέον καθίσματα επιβατών όταν αυτό χρειαστεί, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αποθηκευτούν επίπεδα κάτω από το πάτωμα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δημιουργώντας έναν πλούσιο, έξτρα χώρο αποσκευών.
    Το μηχανικό σύνολο των 2,4 λίτρων, που εφοδιάζεται είτε με αυτόματο κιβώτιο CVT είτε με χειροκίνητο πέντε σχέσεων, υπόσχεται πολλά χρόνια απολαυστικής, γρήγορης και οικονομικής οδήγησης. Αυτός ο σύγχρονος, αναβαθμισμένος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 170 PS στις 6.000 σ.α.λ. και ροπή 232 Nm στις 4.100 σ.α.λ., χαρίζοντας μοναδικές επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση.
    Με το Outlander μπορείτε να χαρείτε απαράμιλλες εκτός δρόμου επιδόσεις χάρη στο εξαιρετικό σύστημα αυτόματης τετρακίνησης, το οποίο σας προσφέρει επιλογές μέσω του ειδικού περιστροφικού χειριστηρίου στην κονσόλα. Ανάλογα με τις συνθήκες, μπορεί να στείλει και στον πίσω άξονα από το 15% έως και το 60% της ροπής, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει επιλογή για δικίνητη λειτουργία (μετάδοση στους εμπρός τροχούς), αλλά και για κλείδωμα της τετρακίνησης σε ποσοστό 50:50.
    Το Outlander είναι διαθέσιμο σε τέσσερις υπερ-πλούσιες εκδόσεις για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Οι τιμές τους εκκινούν από τα 24.060 ευρώ, ενώ παρέχεται συνολικό όφελος απο 4.000 εως 6.200 ευρώ.

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG