Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα έκδοση της Lamborghini Gallardo LP 570-4 με τον κωδικό «Blancpain»
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα έκδοση της Lamborghini Gallardo LP 570-4 με τον κωδικό «Blancpain»

Η πιο ελαφριά Lamborghini παραγωγής!

(27/9/2010)

Ο λόγος για την Lamborghini Gallardo LP 570-4 Blancpain Edition. To αυτοκίνητο φέρει αρκετές βελτιώσεις στον αισθητικό τομέα, ενώ θα είναι περιορισμένης παραγωγής. Το μηχανικό σύνολο παραμένει ο V10 των 5,2 λίτρων με τους 570 ίππους, ενώ η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στην έκθεση του Παρισιού.

Στις πολλές αισθητικές αλλαγές που υπάρχουν στο αμάξωμα της Gallardo Blancpain, περιλαμβάνεται το επανασχεδιασμένο κάλυμμα του κινητήρα με το οποίο μάλιστα επιτυγχάνεται και καλύτερη ψύξη, η νέα μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος, οι νέες ζάντες, τα κεραμικά φρένα, και τέλος οι πολλές λεπτομέρειες κίτρινου χρώματος όπως τα λογότυπα της έκδοσης και οι δαγκάνες του συστήματος πέδησης, ώστε να διακρίνονται έντονα στο μαύρο ματ αμάξωμα της. Από πλευράς μηχανικού συνόλου, η Gallardo Blancpain θα εφοδιάζεται με το γνωστό V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων με την απόδοση στους 570 ίππους, και τις επιδόσεις να είναι τα 3,4 δλ. για τα 0-100 χ.α.ω. και τα 320 χ.α.ω. τελικής ταχύτητας, ενώ με το βάρος να μην ξεπερνά τα 1.340 κιλά, η Lamborghini αναφέρει ότι αυτό είναι το πιο ελαφρύ μοντέλο της.

Με το βάρος να μην ξεπερνά τα 1.340 κιλά, αυτή είναι η πιο ελαφριά Lamborghini παραγωγής!

Με το βάρος να μην ξεπερνά τα 1.340 κιλά, αυτή είναι η πιο ελαφριά Lamborghini παραγωγής!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Blancpain θα είναι περιορισμένης παραγωγής όμως η Lamborghini δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμές και διαθεσιμότητα. Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά στην έκθεση του Παρισιού όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα. Τέλος, αν απορείτε σχετικά με το όνομα «Blancpain», πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς των αγωνιστικών Gallardo στο πρωτάθλημα Super Trofeo, και συνάμα μια από τις παλαιότερες κατασκευάστριες ρολογιών χειρός πολυτελείας που εδρεύει στην Ελβετία και δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1735!
Toyota
SEAT XENOIASTOI