ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Συνεργασία AMG-Ducati!

(22/11/2010)

Στην έκθεση του Λος ¶ντζελες οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε συνεργασία με κοινό στόχο. Τόσο η γερμανική AMG όσο και η ιταλική Ducati επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αρχικά υπό τη μορφή προωθητικών ενεργειών, ενώ δεν αποκλείουν και περαιτέρω δραστηριότητες!

Δυο από τα πιο «ηχηρά» ονόματα των τεσσάρων και δύο τροχών προχωρούν σε συνεργασία. Πρόκειται για την AMG και την Ducati!

Σε συνεργασία «έκπληξη» προχώρησαν δύο από τις πιο γνωστές εταιρείες του μηχανοκίνητου κόσμου. Πρόκειται για το βελτιωτικό τμήμα της Mercedes που ακούει στο κωδικό όνομα AMG, και στην «Ιταλίδα» Ducati εξίσου γνωστή, και με αντίστοιχα φανατικό κοινό στον κόσμο των 2 τροχών. Η συνεργασία που ανακοίνωσαν αναφέρει ότι οι δύο εταιρείες θα προχωρήσουν σε κοινές δραστηριότητες προώθησης των προϊόντων τους. Πιο χαρακτηριστικά η AMG θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς χορηγούς της Ducati στο πρωτάθλημα MotoGP, ενώ σε κοινές συγκεντρώσεις και δραστηριότητες θα δίνεται η δυνατότητα σε φίλους της Ducati να οδηγούν οχήματα της AMG, αλλά και το αντίθετο! H συμφωνία υπογράφτηκε από τους Ola Källenius (CEO της Mercedes-AMG GmbH) και Gabriele del Torchio (CEO της Ducati Motor Holding S.p.A.), οι οποίοι σε κάθε περίπτωση δήλωσαν ικανοποιημένοι από αυτή την κίνηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
VW