ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το πρώτο AMG Driving Academy

Το πρώτο AMG Driving Academy

(3/12/2010)

Η Mercedes-Benz, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσέφερε στους πελάτες της, που έχουν επιλέξει μοντέλα της γκάμας AMG-Mercedes, την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο χειρισμό των … ατίθασων αυτοκινήτων τους και να μάθουν μικρά μυστικά ώστε να τα δαμάσουν πλήρως!

Το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Νοεμβρίου, η πίστα των Μεγάρων γέμισε από πανέμορφα αυτοκίνητα AMG-Μercedes, όνομα συνώνυμο με την ιδιαιτερότητα και τις επιδόσεις. Αυτός ο συναρπαστικός συνδυασμός δημιουργεί μοναδικά sport οχήματα γι΄ αυτούς που απαιτούν την τελειότητα και είναι λάτρεις της αδρεναλίνης. Κάθε μοντέλο AMG είναι ένα αριστούργημα της τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για δυναμική οδήγηση. Όμως, ο οδηγός μιας AMG-Mercedes θα πρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του οχήματός του σε κάθε κατάσταση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Γι’ αυτόν το λόγο, οι ιδιοκτήτες τους απ’ όλη την Ελλάδα προσκλήθηκαν σε μία εξαιρετική γιορτή, σε ένα συναρπαστικό διήμερο κατά τη διάρκεια του οποίου τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν περαιτέρω τη «γοητεία της AMG». Με την καθοδήγηση των ειδικά εκπαιδευμένων Γερμανών οδηγών της AMG, οι οποίοι ήρθαν στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων ειδικά για την περίσταση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την προετοιμασία τους για τους αγώνες WRC, DTM κ.α., οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα διήμερο ταχύτητας, δεξιοτεχνίας και ευγενούς άμιλλας. Συμπαραστάτης τους στην απόλαυση ήταν ακόμη και ο καιρός, ο οποίος δεν άφησε ούτε ένα σύννεφο να χαλάσει την καλή διάθεση όλων!
Leasing
VW