Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Περισσότεροι από 180 μαθητές λυκείου παρευρέθηκαν στην ημερίδα οδικής ασφάλειας.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Περισσότεροι από 180 μαθητές λυκείου παρευρέθηκαν στην ημερίδα οδικής ασφάλειας.

Προτεραιότητα στους νέους

(15/2/2011)

Ακολουθώντας το τρίπτυχο: ζω, λειτουργώ, επιχειρώ υπεύθυνα, το Auto Τρίτη σε συνεργασία με την Τροχαία Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, υπενθύμισαν βασικά σημεία της οδικής ασφάλειας σε περισσότερους από 180 μαθητές του ενιαίου λυκείου Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Η σπουδαιότητα της ζώνης ασφαλείας και του κράνους, η προσοχή στην οδήγηση και οι κίνδυνοι που κρύβονται στο αλκοόλ, στο κινητό τηλέφωνο και σε οποιαδήποτε άλλη αιτία που επηρεάζει την οδηγική μας ικανότητα, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν στο αμφιθέατρο του Πνευματικού κέντρου Ν. Μουδανιών. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής κ. Κων/νος Παπουτσής, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Auto Τρίτη στη Βόρεια Ελλάδα κ. Στέργιος Μανώλης και ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας επαγγελματικών εκπαιδευτών οδήγησης κ. Κων/νος Μαυράκης.

Έντυπα με χρήσιμες συμβουλές ασφάλειας και εκατοντάδες περιοδικά διανεμήθηκαν στους μαθητές.

Έντυπα με χρήσιμες συμβουλές ασφάλειας και εκατοντάδες περιοδικά διανεμήθηκαν στους μαθητές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι μαθητές της 1ης λυκείου συμμετείχαν ενεργά στην ημερίδα, καθώς έλαβαν μέρος σε ένα διαγωνισμό έκθεσης για την οδική ασφάλεια, από όπου αναδείχθηκαν και οι τρεις καλύτερες. Πρώτη νικήτρια ήταν η μαθήτρια Μαρία Κουτσούλη, η οποία κέρδισε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δεύτερος νικητής ήταν ο Αντώνης Γκανταράς κερδίζοντας ένα Net Book, και τρίτος νικητής ο Παναγιώτης Κοκκινίδης, ο οποίος κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο. Ταυτόχρονα, οι μαθητές του ενιαίου λυκείου Ν. Μουδανιών συμμετείχαν σε μια έρευνα του περιοδικού Auto Τρίτη για την οδική ασφάλεια. Τέλος, διανεμήθηκαν έντυπα με χρήσιμες συμβουλές ασφάλειας κι εκατοντάδες περιοδικά. Η διεύθυνση τροχαίας Νέων Μουδανιών σχεδιάζει να συνεχίσει και να εντείνει τις προσπάθειές της για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων τους επόμενους μήνες. Ιδιαίτερα από την άνοιξη και μετά όπου οι δρόμοι της Χαλκιδικής οδηγούν στις μαγικές ακτές της, χιλιάδες θα είναι τα αυτοκίνητα των εκδρομέων. Η στόχευση της τοπικής τροχαίας θα παραμείνει στους μαθητές, αλλά θα συνεχιστεί και στους διερχόμενους οδηγούς. Η προσπάθεια αυτή ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το περιοδικό Auto Τρίτη.
Mercedes
VW