ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της πιθανής AMG X Class, ανεξάρτητου σχεδιαστή

Ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της πιθανής AMG X Class, ανεξάρτητου σχεδιαστή

AMG Mercedes X Class ήταν και πάει

3.295 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2016)

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της AMG δεν πρόκειται να δούμε μια έκδοση επιδόσεων για το πρώτο Pick-Up της Mercedes, παρόλο που υπάρχουν φωνές μέσα στη φίρμα που το σκέφτονται ακόμα...

Για όσους ευελπιστούσαν πως το νέο Mercedes-Benz Pick-Up θα παρουσιάζονταν κάποια στιγμή και σε εκδόσεις που θα προσέφεραν το… κάτι παραπάνω, τα νέα από το στρατόπεδο της Mercedes είναι απογοητευτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, ο επικεφαλής της AMG, κ. Tobias Moers, τόνισε κατηγορηματικά πως μια έκδοση –επιδόσεων- του νέου X-Class Pick-Up της Mercedes-Benz δεν είναι στις σκέψεις της εταιρείας.
Ο κ. Moers δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το ενδεχόμενο παρουσίασης μιας έκδοσης AMG X-Class του νέου ελαφρού ημιφορτηγού ενδεχομένως να αποτελούσε μια ενδιαφέρουσα προοπτική σε αγορές όπως η αυστραλιανή ωστόσο, είναι πολύ νωρίς να πει κάτι οριστικό.

Πιο εναλλακτικός, ήταν ωστόσο σε δηλώσεις που πραγματοποίησε τον περασμένο μήνα στη Σουηδία, ο επικεφαλής του Ομίλου Daimler AG, δρ Dieter Zetsche, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν ξέρεις. Θα δούμε πως θα ανταποκριθούν οι αγορές και ποια θα είναι η υποδοχή του κοινού στο νέο μας όχημα».

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI