ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Περισσότερα σε όλα σχεδιάζει για το μέλλον η AMG.

"Περισσότερα σε όλα" σχεδιάζει για το μέλλον η AMG.

AMG: Τα μελλοντικά της σχέδια

2.237 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2017)

Ο Tobias Moers της AMG δήλωσε ότι η εταιρεία προτίθεται να κατασκευάσει ακόμα περισσότερα μοντέλα στο μέλλον, ισχυρότερα αλλά και πολυτελέστερα.

Το 2016 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την AMG, καθώς μόνο στην αμερικανική αγορά, οι πωλήσεις των οχημάτων Mercedes με την φροντίδα του τμήματος αυξήθηκαν κατά 33% σε σχέση με το 2015. Με εφαλτήριο την μεγάλη αυτή επιτυχία, ο Tobias Moers της Mercedes-AMG μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα αυτοκίνητα, περισσότερη ισχύ αλλά και ακόμη πιο πολλή πολυτέλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με τον Moers, μια από τις σημαντικότερες προσθήκες στα μοντέλα της AMG ήταν η σειρά 43, η οποία όχι μόνο λειτούργησε ως «εισαγωγική» για τα μοντέλα, αλλά επέτρεψε και στις μεγαλύτερες εκδόσεις να μπορούν να γίνουν πιο «σκληροπυρηνικές». Από την σειρά 43, περιμένουμε ακόμα τουλάχιστον 5 μοντέλα να παρουσιαστούν, τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Ακόμα, ο Moers άφησε να εννοηθεί ότι τα μοντέλα «63» θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν τον V8 κινητήρα και δεν θα στραφούν στον εξακύλινδρο σε σειρά, ο οποίος θα αρχίσει να χρησιμοποιείται στο μέλλον από την Mercedes. Όσον αφορά τα κορυφαία μοντέλα «65», ο Moers είπε χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε κάποιο συγκεκριμένο μέλλον για τον V12». Αν και οι δηλώσεις του είναι λίγο αινιγματικές, είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα μοντέλα αυτά θα γίνουν ακόμη πιο πολυτελή, με σκοπό να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή της AMG.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
LEASING CONNECT VS DOBLO