ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Την εξέλιξη μιας τετράθυρης AMG εξετάζει η θυγατρική της Mercedes.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την εξέλιξη μιας τετράθυρης AMG εξετάζει η θυγατρική της Mercedes.

AMG λιμουζίνα στα σκαριά

3.704 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2015)

Η AMG εξετάζει το ενδεχόμενο να εξελίξει και ένα δεύτερο μοντέλο πέραν της AMG GT, αυτήν την φορά όμως τετράθυρο, λέει ο επικεφαλής Tobias Moers.

Η AMG εξετάζει να προσφέρει μια λιμουζίνα η οποία δεν θα βασίζεται σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της μητρικής Mercedes-Benz αλλά θα είναι εξ ολοκλήρου δική της εξέλιξη.
Όταν ρωτήθηκε ο Tobias Moers, επικεφαλής της AMG, για το αν αυτό το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην AMG GT, εκείνος απέρριψε το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι τεχνικά δεν είναι εφικτό, λόγω του χωροδικτυώματος αλουμινίου που ενσωματώνει το υπεραυτοκίνητο της AMG.
Η σκέψη του αφεντικού της AMG, είναι ότι η εταιρεία έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να παράξει σε υψηλά νούμερα αυτοκίνητα, αφού κάτι τέτοιο θα καθιστούσε την εταιρεία «δυσκίνητη». Ο ορισμός του τι είναι πραγματικά η AMG έχει διαμορφωθεί στην πραγματικότητα την τελευταία δεκαετία με τις διάφορες SLR και SLS, καθώς και τις πρόσφατες δίλιτρες Α45, CLA 45, GLA 45 και τις ειδικές εκδόσεις AMG Sport.
Οι στόχοι της εταιρείας είναι τα αυτοκίνητά της να μην είναι απλησίαστα οικονομικά, αλλά να είναι σχετικά εφικτή η απόκτησή τους, αναλογικά με την κατηγορία που απευθύνονται φυσικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
VW