Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ηλιοροφή.

Ο χώρος ανάμεσα στα καθίσματα μετά το συμβάν.

Ένα μικρό μπουκαλάκι έκανε τόσο μεγάλη ζημιά.

Αφησε ΑΥΤΟ μέσα στο Ι.Χ της και το βρήκε έτσι!

2.096 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2018)

Το Honda Civic έγινε... cabrio από την μια στιγμή στην άλλη. Δείτε τι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να αφήνουμε μέσα στο αυτοκίνητο!

Το γιατί δεν πρέπει να κρατάμε μέσα στο αυτοκίνητό μας διάφορα αερολύματα (σπρέι όπως αποσμητικά, ξηρά σαμπουάν κτλ) έμαθε, δυστυχώς με άσχημο τρόπο, μια οικογένεια στο Mιζούρι των ΗΠΑ.

Όπως αποκάλυψε η Christine Debrecht, η κόρη της είχε αποθηκευμένο στο χώρο ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα ενός Honda Civic ένα μπουκαλάκι με ξηρό σαμπουάν που ουσιαστικά εκτινάχθηκε 15 μέτρα μακριά, αφού πρώτα κατέστρεψε ολοκληρωτικά την ηλιοροφή του αυτοκινήτου και όλο τον χώρο κοντά στην κεντρική κονσόλα. Η θερμοκρασία στην περιοχή έφτανε τους 32,5 βαθμούς Κελσίου όταν έγινε το περιστατικό, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό για πόση ώρα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο το σπρέι.

Η γυναίκα δήλωσε σε τοπικά μέσα: «Νομίζαμε ότι κάτι έπεσε από τον ουρανό αλλά βλέποντας μετά τι έγινε καταλάβαμε ότι δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο». Οι εταιρείες στα μπουκαλάκια αναφέρουν ότι τα σπρέι αυτά δεν πρέπει να αποθηκεύονται σε χώρους όπου οι θερμοκρασίες μπορούν να ξεπεράσουν τους 50 βαθμούς Κελσίου, αν όμως το σπρέι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα για πολύ ώρα, είναι σίγουρο πως η θερμοκρασία ξεπέρασε κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο.

 
.

FORD
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO