Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αγωνιστική Porsche πέφτει σε θεατές | Τραυματίζει 3 άτομα

 Σχολιάστε 
3.349 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2024)

- Το περιστατικό συνέβη στο Rally Madeira στην Πορτογαλία
- Porsche 911 φεύγει μετά από στροφή και πέφτει πάνω στους θεατές
- Τραυματίστηκαν 3 άτομα, εκ των οποίων 2 παιδιά, ευτυχώς ελαφρά
- Απαραίτητο να ακολουθούν οι θεατές τους κανόνες ασφαλείας

Το περιστατικό συνέβη στο Rally Madeira στην Πορτογαλία

Ένα δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Ράλλυ του Κρασιού, στο νησί Madeira του Ατλαντικού που υπάγεται στην Πορτογαλία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 άτομα.

Porsche 911 φεύγει μετά από στροφή και πέφτει πάνω στους θεατές

Πιο συγκεκριμένα, αγωνιστική Porsche 911 έχασε τον έλεγχο μετά από μια δεξιά στροφή με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους θεατές. Ο οδηγός του οχήματος, όπως φαίνεται στο βίντεο έχασε αρχικά πρόσφυση στον πίσω άξονα, καθυστερώντας να διορθώσει, πέφτοντας ευτυχώς με όχι πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω στο κοινό, που καθόταν μετά την εσωτερική πλευρά της στροφής, αλλά σε αφύλακτο σημείο (υπήρχε μόνο μια κορδέλα).

Τραυματίστηκαν 3 άτομα, εκ των οποίων 2 παιδιά, ευτυχώς ελαφρά

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν 3 άτομα, εκ των οποίων τα 2 ήταν μικρά παιδιά. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο, στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, παρόλο που ο τραυματισμός τους κρίνεται ήπιος.

Απαραίτητο να ακολουθούν οι θεατές τους κανόνες ασφαλείας

Περιστατικά σαν και αυτό μας υπενθυμίζουν γιατί πρέπει οι θεατές να ακολουθούν πάντα τις οδηγίες των διοργανωτών και να μην κάθονται σε αφύλακτα σημεία. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε λίγες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας το Ράλλυ Ακρόπολις 2024, με την εκκίνηση να πραγματοποιείται στο ΣΕΑ Σείριος.

Toyota
Autotriti.gr