Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Skoda Yeti

Skoda Yeti

Ακόμη πληρώνει η VW

1.937 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Δεν έχουν τέλος τα παρακλάδια του σκανδάλου, που είχε εκτυλιχθεί γύρω από το πειραγμένο λογισμικό της Volkswagen, καθώς αυτή τη φορά ο ιδιοκτήτης ενός Skoda Yeti ανέφερε την «απάτη» στις Γερμανικές αρχές.

Η Volkswagen, διατάχθηκε από το γερμανικό δικαστήριο να αποσύρει ένα Skoda Yeti Diesel, λόγω του σκανδάλου ρύπων που ξέσπασε και να πληρώσει ολόκληρη την αξία του αυτοκινήτου στον ιδιοκτήτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Γερμανική φίρμα λόγω του ότι διέπραξε απάτη εκ προθέσεως δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αλλά υποστηρίζει σταθερά πως δε γνωρίζει ποιός είναι ο υπεύθυνος για το «πείραγμα» του λογισμικού.
Σύμφωνα με μια τοπική έκθεση, ο ιδιοκτήτης αγόρασε το Yeti το 2013 από μια αντιπροσωπεία έναντι 26.500 ευρώ. Ύστερα ακολούθησε τη νομική οδό, εξαιτίας της μείωσης της αξίας του αυτοκινήτου η οποία έπεσε κατακόρυφα μετά το σκάνδαλο και παράλληλα με μια ζημιά στον κινητήρα.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, αυτή δεν είναι η μοναδική αγωγή που έχει κατατεθεί σχετικά με τη VW. Ωστόσο η γερμανική μάρκα υποχρεώθηκε να καταθέσει το ποσό των 4,3 δις ευρώ στις HΠΑ.
Τέλος, το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η VW γνώριζε το αδίκημα και έτσι θα πρέπει να ακολουθήσει το γράμμα του νόμου προς αποζημίωση του ιδιοκτήτη του Skoda Yeti.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG