Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ακούστε τον ήχο από το V12 μοτέρ της νέας Ferrari Purosangue

Ακούστε τον ήχο από το V12 μοτέρ της νέας Ferrari Purosangue

1.962 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2022)

Τη δυνατότητα να ακούσουμε τον ήχο του V12 κινητήρα που θα εξοπλίζει τη νέα Purosangue μας έδωσε η Ferrari στο τελευταίο πιθανότατα teaser πριν τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.

Εντυπωσιάζει ο ήχος του V12 μοτέρ

Η νέα Ferrari Purosangue αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις 13 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μέχρι την τελευταία στιγμή η ιταλική μάρκα συνεχίζει να αποκαλύπτει πράγματα για το πρώτο της SUV. Το τελευταίο teaser λοιπόν που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε να δείτε παρακάτω, μας αφήνει να ακούσουμε τον ήχο από το V12 μοτέρ που θα εξοπλίζει το πολυαναμενόμενο αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δυναμική σχεδίαση

Από κει και πέρα, κατά το παρελθόν η ιταλική μάρκα μας έχει δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία της Purosangue και πάλι μέσω teaser. Στο εμπρόσθιο μέρος αναμένεται να δούμε μεγάλες εισόδους αέρα, ενώ θα υπάρχουν και λεπτά LED φωτιστικά σώματα, την ώρα που το καπό θα είναι έντονα σμιλεμένο!

Νέος παίκτης στην κατηγορία των premium crossover επιδόσεων

Η Purosangue φτάνει με καθυστέρηση στην κατηγορία των premium crossover επιδόσεων. Η Aston Martin DBX, η Bentley Bentayga, η Lamborghini Urus και η Rolls-Royce Cullinan είναι ήδη στην αγορά και φυσικά ο ερχομός της Ferrari Purosangue θα βάλει έναν ακόμα ικανό «παίκτη» στην εν λόγω κατηγορία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY