Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O Guillaume Cartier.

Αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή της Nissan

1.628 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2021)

Με νέο πρόεδρο θα πορευτεί πλέον η Nissan για ένα πολύ μεγάλο μέρος της παγκόσμιας αγοράς, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης, ανακοινώνοντας ως νέο επικεφαλής τον Guillaume Cartier.

Όπως έκανε γνωστό με επίσημο δελτίο Τύπου η Nissan, ο Guillaume Cartier είναι ο νέος πρόεδρός της για την περιοχή της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Ινδίας, της Ευρώπης και της Ωκεανίας.
 
Από την 1η Απριλίου, ο Cartier θα ηγηθεί όλων των δραστηριοτήτων της Nissan στις προαναφερόμενες περιοχές, που καλύπτουν περισσότερες από 140 αγορές σε τέσσερις ηπείρους με πληθυσμό περίπου 3,8 δισεκατομμύρια άτομα, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 30% των παγκόσμιων πωλήσεων οχημάτων.
 
Ο Guillaume Cartier ο οποίος κατέχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στη Nissan και στη Συμμαχία με τις Renault και Mitsubishi σε παγκόσμιες και περιφερειακές ηγετικές θέσεις, θα ηγηθεί της νέας περιοχής, καθώς το σχέδιο μετασχηματισμού Nissan NEXT συνεχίζει να αυξάνεται εισάγοντας νέα μοντέλα, όπως για παράδειγμα τα Qashqai και Ariya που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη.
 
Σε δηλώσεις του ο Cartier μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι υπεύθυνος για αυτήν την πολιτιστικά πλούσια και ποικίλη περιοχή σε μια περίοδο άνευ προηγουμένου αλλαγής για την αυτοκινητοβιομηχανία και με μια ανανεωμένη γκάμα μοντέλων και τεχνολογιών της Nissan που έρχονται στην αγορά».
 
Ο Cartier ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει τον ρόλο του αντιπροέδρου στη συγκεκριμένη περιοχή στην οποία θα αναλάβει Πρόεδρος, αλλά και προεδρική θέση σε Αφρική, Μέση Ανατολή και Ινδία, θα αντικαταστήσει τον Gianluca De Ficchy, ο οποίος υπηρέτησε για τρία χρόνια ως πρόεδρος της Nissan Europe και τέλος της διευρυμένης περιοχής AMIEΩ. Ο De Ficchy με τη σειρά του θα αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο εντός της Συμμαχίας.
 
Τέλος να σημειωθεί πως ο Cartier θα αντικατασταθεί από τον Leon Dorssers, ο οποίος θα αναλάβει θέση Ανώτερου Αντιπροέδρου της Περιφέρειας AMIEΩ για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ από την 1 Απριλίου.   

Hyundai
Citroen