Κατασταλαγμένος για το τι πρόκειται να κάνει στην καριέρα του το 2021 είναι ο Φερνάντο Αλόνσο.

Αλόνσο: «Έχω αποφασίσει για το 2021»

2.687 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2020)

Κατασταλαγμένος για το τι πρόκειται να κάνει στην καριέρα του το 2021 είναι ο Φερνάντο Αλόνσο και η ενδεχόμενη επιστροφή του στην Formula 1 όπως φαίνεται θα αργήσει να συμβεί.


Ο Ισπανός οδηγός μίλησε στην ισπανική «El Mundo» για το μέλλον του ξεκαθαρίζοντας πως εκείνος έχει λάβει την απόφαση του και αυτή δεν σχετίζεται με την επιστροφή του στην F1: «Πάντα έλεγα ότι το 2021 θα έχουμε νέους κανονισμούς στη Formula 1 οπότε μπορεί να επιστρέψω, επειδή θα υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον και τα αυτοκίνητα θα είναι πιο ισορροπημένα. Ίσως μου έχει λείψει να ταξιδεύω όπως κάποτε και να υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Η Formula 1 τώρα, έδωσε αναβολή των κανονισμών για το 2022.
 
Αυτά είναι κακά νέα για το σπορ γιατί θεωρώ ότι πρέπει να φέρουν την ισορροπία στα αυτοκίνητα και να θέσουν τους νέους κανονισμούς όσο το δυνατόν νωρίτερα. Όμως η επιλογή τους είναι απόλυτα κατανοητή. Με τη σημερινή κατάσταση, δεν γίνεται να εξελίξουν τα αυτοκίνητα αυτά για τον επόμενο χρόνο», είπε αρχικά ο Ισπανός.
 
Στη συνέχεια, ερωτώμενος για το τι σκοπεύει να κάνει τη νέα σεζόν (2021) δε θέλησε να φανερώσει τα πλάνα του σημείωσε όμως πως εκείνος γνωρίζει και σύντομα θα γίνει γνωστό και στο ευρύ κοινό: «Σε ο,τι αφορά εμένα, ξέρω λίγο-πολύ τι θα κάνω το 2021 και ελπίζω να μάθετε και εσείς σύντομα», κατέληξε.

Toyota
Audi